Europarlamentarul Marian Jean Marinescu : România trebuie să dezvolte rapid o strategie națională privind Dunărea, pentru a profita de imensa oportunitate oferită de Pactul ecologic și Fondul de redresare UE.

0
5

Eurodeputatul PNL , Marian Jean Marinescu susţine că Dunărea este un obiectiv extrem de important pentru dezvoltarea economică atât a României cât și a celorlalte state riverane Dunării.

“Această șansă nu trebuie ratată, acum cand UE dorește mutarea transportului de pe roți pe șine și pe apă, în cadrul transformărilor impuse de Pactul ecologic. România trebuie să producă o strategie extrem de bună și apoi să depună un efort diplomatic susținut pentru atragerea investițiilor către Dunăre și transformarea acesteia într-un canal navigabil eficient pentru toată economia UE.

Un canal navigabil de la Constanţa la Rotterdam  va contribui la dezvoltarea economică a statelor UE, iar acum este momentul oportun pentru acest proiect”, a explicat europarlamentarul Marian Jean Marinescu, pe pagina sa de facebook.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.
Citeste si ...  Raluca Turcan : 30 de ani de administrație locală PSD au însemnat, pentru județul Dolj, prea multe oportunități de investiţii ratate

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here