Europarlamentarul Marian Jean Marinescu: Sunt probleme cu respectarea dreptului la libera circulatie a persoanelor si a serviciilor

0
17

Europarlamentarul PNL, Marian Jean Marinescu, anunta ca Pachetul Mobilitate a fost votat în Comisia pentru transport. Marian Jean Marinescu sustine ca sunt probleme cu respectarea dreptului la libera circulatie a persoanelor si a serviciilor.

„Pachetul Mobilitate a fost votat in Comisia pentru transport, iar votul in plenul Parlamentului European va avea loc maine, 8 si joi, 9 iulie.
Inca incercam sa ii convingem pe colegi ca acest pachet de reglementari nu respecta in totalitate prevederile Tratatului de functionare a UE.

Sunt probleme cu respectarea dreptului la libera circulatie a persoanelor si a serviciilor. Am depus amendamente si speram la un vot care sa amane intreg pachetul. Din pacate, sansele sunt mici pentru industria de la periferia UE, insa nu vom lasa lucrurile sa se termine asa.

Daca va fi votat, pachetul va intra in vigoare peste 18 luni, iar in aceasta perioada asteptam rezultatele studiului facut de Comisie, care poate sa rastoarne absolut totul. In plus, in mod sigur aceste regulamente vor fi atacate la Curtea Europeana de Justitie, sper si de catre Romania.” a declarat Europarlamentarul Marian Jean Marinescu.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here