Europarlamentarul Nicu Stefanuța revine la Craiova si participa la evenimentul „Un an de pandemie, dar si de curaj”

0
345

Vineri, 9 iulie, ora 11.00, la cabinetul Europarlamentarului Nicu Stefanuța,situat in strada Frații Buzesti, Nr. 12 va avea loc evenimentul „Un an de pandemie, dar si de curaj” .

Deputatul Daniel-Sorin Gheba, senatorul Cosmin-Marian Poteras, precum si presedinții Biroului Județean USR PLUS Dolj, respectiv Biroului Local USR PLUS Craiova, Cezar Dragoescu si Stefan-Alexandru Artene vor participa alaturi de Europarlamentarul Nicu Stefanuța la eveniment.

In cadrul evenimentului se va discuta despre oportunitațile si perspectivele noi pentru județul Dolj, precum si proiectele si fondurile europene care pot fi folosite si implementate aici.

“Anul doi de mandat a fost anul unei crize fără precedent. Dar crizele cele mai mari sunt cele care formează caracterul politic. Rolul politicianului nu este să se piardă în criză, ci să conducă, să aibă viziune, să reprezinte cetățeanul. Pentru mine este esențial să fiu aproape de oameni. De aceea consider că forța unui politician este dată de cei care-i încredințează mandatul, iar asta îl obligă să-i consulte și să-i informeze continuu. Acesta este și scopul vizitei mele la Craiova.” ne-a declarat Europarlamentarul Nicu Stefanuța.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here