Europarlamentarul PNL ,Cristian Busoi: Singura solutie de dezvoltare a Romaniei este viziunea PNL

0
21

Europarlamentarul PNL Cristian Busoi a efectuat astazi, 20.11.2020, o vizita la Craiova, prilej de intalnire cu reprezentantii organizatiei PNL Dolj: Stefan Stoica – presedintele filialei, Ionut Stroe – ministrul Tineretului si Sportului, deputatul Nicolae Giugea, Marian Vasile – presedintele PNL Craiova.

Programul vizitei a inclus participarea la o dezbatere organizata de un post local de televiziune, unde principalele subiecte abordate au fost: oportunitatea accesarii fondurilor europene, constructia Spitalului Regional Craiova, obiectivele de investitii si sustinerea candidatilor PNL la alegerile parlamentare din 06.12.2020.

Europarlamentarul Cristian Busoi a participat, alaturi de echipa PNL Dolj, si la actiuni de campanie electorala, care au avut loc in centrul Craiovei si in cartierul Brazda lui Novac.
Cristian Busoi a afirmat ca programul de guvernare al PNL este realizat de specialisti si reprezinta foaia de parcurs care garanteaza dezvoltarea.


„Sunt increzator ca oamenii vor intelege ca singura solutie de dezvoltare a Romaniei este viziunea PNL. PNL a dovedit, in aceasta perioada dificila, ca poate gestiona, cu responsabilitate si curaj, situatia de criza si, in parteneriat cu presedintele Klaus Iohannis, a initiat reconstructia Romaniei. PNL a dovedit ca are oamenii potriviti, integri si cu expertiza in domeniile pe care le gestioneaza. Cred ca va fi o participare buna la vot, pentru ca oamenii inteleg miza alegerilor si nevoia de a scapa de PSD”, a afirmat eurodeputatul PNL Cristian Busoi, raportorul Parlamentului European pentru Programul de Sanatate al UE 2021-2027.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here