Eveniment online : Cimitirul trandafirilor – lansare de carte la Gaudeamus

0
24

În cadrul Târgului de carte Gaudeamus – ediție online – vă invităm la un eveniment special:
Lansare de carte în prezența autorului, Cristi Nedelcu, și a invitaților săi
Mihai Ene – prof. dr., redactor revista Scrisul Românesc si Doina Ruști – coordonator al colecției Biblioteca de Proză Contemporană.

Nu ratați întâlnirea cu Cristi Nedelcu pentru a afla despre cel mai nou roman al său, Cimitirul trandafirilor, publicat la Editura Litera, în colecția Biblioteca de Proză Contemporană – Vineri, 20 noiembrie, de la ora 14.00 pe pagina de Facebook a Editurii Litera
Două povești de viață și de dragoste desfășurate la distanță de câteva decenii se influențează și se întrepătrund. Investigând un dosar al Securității comuniste, un istoric descoperă treptat o existență nu cu mult diferită de a sa, care-i va pune într-o cu totul altă lumină propria viață. Roman scris în stil jurnalistic, Cimitirul trandafirilor este totodată o interogație asupra rosturilor intime ale istoriei și societății și o încercare de a răspunde la întrebarea „există destine care se repetă peste ani?“
Scriitor, jurnalist și blogger, Cristi Nedelcu (n. 1969, Craiova) a debutat în revistă în 1993 în Dilema și în volum în 2006 cu cartea de eseuri Însemnări despre Shakespeare. Are un doctorat cu tema „Semiotica bancului”. Este membru al Uniunii Scriitorilor și PEN Club România. Până acum a publicat teatru, eseu și proză scurtă.
„Plăcută surpriză. Un roman extrem de bine închegat, cu nerv, cu personaje bine conturate.” Bedros Horasangian
Cartea poate fi comandată la un preț special pe Litera.ro https://www.litera.ro/cimitirul-trandafirilor-afcc75
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here