Explozie puternică la un cămin de nefamiliști din Craiova. O femeie a murit, alte două au fost rănite și transportate la spital, iar 50 de persoane au fost evacuate din imobil.

“Explozie neurmată de incendiu la un bloc (P+1), din municipiul Craiova, zona Brestei. În urma evenimentului, s-a prăbușit o parte a etajului 1.
Pentru optimizarea misiunii de răspuns, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție care presupune suplimentarea resurselor medicale la fața locului.

Forțe alocate: 1 autospecială de stingere, 2 autospeciale de descarcerare, 1 container multirisc, 1 autospecială pentru transport victime multiple, 1 unitate de terapie intensivă mobilă, 3 ambulanțe SMURD și 2 ambulanțe aparținând SAJ.
La o persoană de sex feminin extrasă de sub dărâmături o fost declarat decesul, iar o alte două persoane au fost transportate la spital”, potrivit ISU Dolj.

@jurnaldecraiova Explozie puternică la un cămin de nefamiliști din Craiova. #explozie #craiova #stiri #jurnaldecraiova #romania #foryou #fypシ #fyp #trending #video #videoviral #fypシ゚viral #fypage #fypシviralシ #jurnaldecraiova2024 #fy #tiktok ♬ sunet original – Jurnal de Craiova

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *