Fake News de proportii la Antena3 si la mai toti “nationalistii de sticla ” din presa si din mediul social !!!

0
82

O diversiune scandaloasă a fost promovată duminică de Antena 3, atât pe micul ecran, cât și pe site-ul televiziunii. Imagini din 2016 (video + foto), cu sute de români care mergeau în coloană la cules de ceapă, au fost prezentate ca fiind de azi-dimineață. MINCIUNĂ!

Televiziunea familiei lui Dan Voiculescu dă de înțeles că sunt românii plecați joi de pe aeroportul din Cluj-Napoca. MINCIUNĂ!

Mai mult, Antena 3 îi înfierează pe nemți, care i-ar tratează pe români ca pe sclavi, fără a se gândi la sănătatea lor. MINCIUNĂ!

„Informația” a fost difuzată pe micul ecran, în jurnalele de știri ale Antenei 3, apoi a fost rostogolită și pe site-ul antena3.ro, unde a zăbovit multe ore.

A fost publicată la 9.52, iar după aproape 8 ore și jumătate, la 17.30 (când a fost publicat acest articol), știrea mincinoasă era tot acolo. Doar filmul video nu mai putea fi vizionat, pentru că autorul lui îl ștersese între timp de pe Facebook (unde îl postase în 2016), ca să nu mai fi folosit diversionist-propagandistic.

Filmul 68 de secunde, rostogolit de Antena 3 și de multe site-uri, arată oameni veseli, glumeți, optimiști, nicidecum niște „sclavi”, așa cum îi prezintă propaganda naționalist-diversionistă a Ciumei Roșii.

Citeste si ...  Au ramas cateva ore pana Transfagarasanul se deschide circulatiei

Știrea de pe antena3.ro

„Imaginea României la cules de ceapă verde în Germania, în plină pandemie. Mii de români, înghesuiţi, aşteaptă să intre pe parcele”

„Imaginile sunt surprinse în această dimineţă într-o localitate din Germania. Sunt sute de români care aşteapă să intre pe parcele la cules de ceapă verde. Nici vorbă de distanţare socială.

În ultimele trei zile, numai de pe Aeroportul din Cluj au plecat peste 3.600 de români spre diferite oraşe din Germania.

Împinşi de incertitudinea zilei de mâine, în condiţiile în care nu au un loc de muncă în România, mii de români din toată ţara s-au smuls din nou de lângă familie, chiar înaintea sarbătorilor Pascale.

Au plecat în Germania, unde vor face munci agricole.

Imaginile de mai jos ridică semne de întrebare enorme legat de protecţia care ar fi trebuit să fie asigurată muncitorilor în condiţiile pandemiei de coronavirus.

Mii de oameni aşteaptă într-un şir imens, înghesuiţi unii în alţii, să le vină rândul să intre pe parcelele de ceapă verde.”

Citeste si ...  Un barbat a scapat de carantina dupa ce a dat in judecata autoritatile, iar instanta i-a dat castig de cauza.

Minciuna a fost preluată de multe site-uri. De exemplu, gandul.ro, care-i aparține lui Radu Budeanu. Este folosită și o reacție pripită a președintelui PMP, Eugen Tomac.

Vasile Țiplea: „Eu am filmat, dar imaginile sunt din 2016!”

Vasile Țiplea, profesor de geografie și șef de magazin la Ieud, județul Maramureș, a văzut imaginile și a rămas uluit: era filmulețul său, făcut în 2016, în zona Mannheim – Ludwigshafen (Germania)! A fost sunat și de alți oameni din zonă, care s-au recunoscut în film, dar care acum sunt acasă, în Maramureș, nu în Germania!

Vasile Țiplea a hotărât să șteargă filmul de pe Facebook, pentru a nu mai putea fi preluat manipulator de televiziuni sau în mediul online. Apoi a postat un text explicativ, în care, printre altele, spune: „Antena 3 ne dovedește că este doar o televiziune care împrăștie manipulare și minciună. Atenție de unde vă informați!”.

„Salutare, prieteni de pe Facebook.

Doresc să vin cu o explicație a unei postări care conține o filmare făcută de mine în anul 2016, atunci când eram împreună cu mulți consăteni la muncă sezonieră în agricultură, în Germania.

Citeste si ...  Autoritățile atrag atenția asupra unor fake news-uri privind vaccinarea: Au potențial de a crea frică

Ca să-i vadă și cei de acasă, la rugămintea multora dintre cei cu care eram, am făcut un video și l-am postat pe Facebook.

Datorită situației legate de plecarea muncitorilor români de pe aeroportul din Cluj, foarte multe persoane distribuie această postare cum că ar fi actuală. Ba mai mult, a ajuns să fie redată și la canalul TV Antena 3, care ne dovedește că este doar o televiziune care împrăștie manipulare și minciună.

Legat de conținutul acestei filmări, nu spun decât că acei oameni câștigă într-o perioada de două luni cât ar câștiga într-un an în țară.

Vă doresc numai bine și atenție de unde vă informați!!!!!”

Sursa: ziaristii

Da o stea articolului !

 / 3Privacy Policy
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here