Fără mască, pe terasa unui hotel de Craiova. Amenzi aplicate de poliţişti

0
74

Mai multe amenzi au fost aplicate, marţi, de către poliţiştii craioveni, pentru organizarea a două evenimente private şi după ce, pe terasa unui hotel din municipiu erau prezente mai multe persoane care nu respectau distanţa impusă şi nici nu purtau mască. 

În privinţa situaţiei de la hotel, oamenii legii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că într-una dintre serile trecute, pe o reţea de socializare a fost postată o fotografie în care apăreau mai multe persoane pe terasa unui hotel din Craiova, care nu respectau distanţarea fizică şi nu purtau masca de protecţie.

„În urma verificărilor efectuate de poliţişti, au fost identificate 13 persoane care au fost sancţionate conform prevederilor Legii 55/2020, cu amendă, valoarea totală a amenzilor fiind de 4500 lei”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

Tot ieri, poliţişti din cadrul Secției 6 Poliție Craiova s-au autosesizat cu privire la faptul că la un imobil de pe strada Maria Rosseti, din Craiova, este organizată o petrecere privată. Organizatorul a fost amendat cu 2.500 de lei, alte şase persoane participante fiind şi ele sancţionate.

De asemenea, tot poliţişti din cadrul Secției 6 Poliție Craiova s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că la un imobil de pe strada Calea Brezei, din Craiova se intenţiona organizarea unei petreceri private.

„La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Craiova, Secțiilor 1, 3, 4, 5, 6 și Biroul Rutier, precum și o grupă de jandarmi din cadrul IJJ. Dolj, care au au identificat persoana care intenţiona să organizeze petrecerea, precum şi alte 8 persoane, fiind totodată aplicate 9 sancţiuni contravenţionale conform Legii 55/2020”, au mai spus reprezentanţii IPJ Dolj.

Sursa: Realitatea de Dolj

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here