Fara penali in functii publice dar nu la Craiova! Doi consilieri locali ai USR Craiova au dosare penale ..

0
206

Nu unul, ci doi aleși locali ai USR Craiova au dosare penale. Ambii pentru comiterea unor infracțiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice. Mai exact, au condus mașinile sub influența băuturilor alcoolice, conform Stiri Craiova.

Primul dosar a fost mediatizat foarte mult si nu insistam.
Membrii USR sunt cei care au inițiat și desfășurat campania ”Fără penali în funcții publice” și au strâns sute de mii de semnături pentru ea – cel de-al doilea caz a rămas sub tăcere.

Stiricraiova a aflat că nu a fost singura dată. Că, practic, Belu a făcut din ascunsul gunoiului sub preșul USR sport local. Nu mai vorbim de principii și onoare, ci, simplu, de o mușamalizare greu de digerat.

Cosmin Teodorescu Facebook
Cosmin Teodorescu Facebook

La începutul lui 2023, mai precis pe 7 ianuarie, și consilierul local Cosmin Teodorescu a fost depistat de organele de poliție în timp ce conducea băut pe Str. Caracal din Craiova. Potrivit informațiilor furnizate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova la cererea Stiricraiova, îmbibația alcoolică a alesului local a fost ”de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge”. Teodorescu a fost trimis în judecată pe 11 august a.c..

”Nu știam despre situația domnului Teodorescu. Dacă îmi transmiteți o sursă oficială, ceva… Nu sunt la curent. Legat de domnul Săuleanu, informația a apărut public la momentul respectiv. Eu nu am aflat din presă atunci, evident că informațiile au apărut în același timp, cumva a aflat toată lumea odată. A fost o discuție între noi și domnul Săuleanu și dânsul a spus că o să atace decizia, că o să-și exercite dreptul de a contesta și așteptăm o soluționare. Legat de al doilea caz, efectiv nu am informații în momentul ăsta. Din punctul meu de vedere este un lucru grav, dacă este cum spuneți dvs., o să discutăm și o să ieșim cu o poziție”, a declarat, pentru Știricraiova, șeful USR Craiova, Ion Belu.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here