Farul – FCU Craiova 2-1. Debut cu stangu pentru Marius Croitoru..

0
173

Farul Constanţa a învins-o pe FCU Craiova cu scorul de 2-1, duminică seara, pe teren propriu, la Ovidiu, într-un meci din prima etapă a Superligii de fotbal.

Gazdele au marcat de două ori în prima jumătate de oră, prin Constantin Grameni (3), cu un şut din marginea careului, şi prin Andrei Artean (29).

Prima mare ocazie pentru FCU vine în minutul 28. Baeten îl presează pe Popescu, care greșește pasa, mingea ajungând la Compagno care șutează din unghi pe lângă poartă.

Repriza a doua începe cu FCU Craiova în atac. Cu 4 minute dupa startul reprizei secunde, Baeten prinde poarta cu un şut de la 20 de metri, dar Aioani intervine fără emoții.

În minutul 57 ,FCU Craiova reuseste să reducă din diferență. Introdus de câteva secunde pe teren, Sidibe apare perfect la o centrare din corner și reia cu capul de la marginea careului de şase metri.

În minutul 73 gazdele au marcat dar golul este anulat pentru o poziție clară de offside.

Până la final niciuna dintre echipe nu-și mai creează ocazii clare de gol, astfel că partida se termină cu scorul de 2-1 pentru Farul.

FC Farul Constanţa – FCU Craiova 2-1 (2-0), Academia Hagi – Stadion Central – Ovidiu
Au marcat: Constantin Grameni (3), Andrei Artean (29), respectiv Sekou Sidibe (58).
Arbitru: Iulian Călin (Ştefăneşti/Argeş); arbitri asistenţi: Ovidiu Artene (Vaslui), Romică Bîrdeş (Piteşti); al patrulea oficial: Adrian Viorel Cojocaru (Galaţi)
Arbitru video: Cătălin Popa (Piteşti); arbitru asistent video: Gabriel Sabin Stroe (Piteşti)
Observatori: Liviu Ciubotariu (Galaţi) – CCA, Marin Petrache (Săbăreni/Giurgiu) – LPF

FARUL (4-3-3): 12. Aioani – 5. Mladen, 17. Larie, 3. Mihai Popescu, 25. Kiki – 18. Artean, 16. Nedelcu, 24. Grameni – 22. Torje, 10. Vl. Morar, 80. A. Pitu REZERVE: Buzbuchi – Boboc, Grosu, Grobry, Casap, R. Ion, Mazilu, Ad. Petre, Moldoveanu
ABSENȚI: Alibec, T. Băluță, Romario Benzar, Jeremy Corinus, Ayrton Mboko, Radaslavescu, N. Popescu, Sali, Andronache, D. Sîrbu, Dănuleasa
ANTRENOR: Gheorghe Hagi
FCU CRAIOVA (4-2-3-1): 31. R. Popa – 44. G. Enache, 35. A. Duarte, 5. Huyghebaert. 30. Van Durmen – 6. Vl. Achim, 77. Asamoah – 24. Baeten, 10. Bauza, 11. Chițu – 33. Compagno
REZERVE: Mogoșanu – R. Grigore, Negru, Dr. Albu, Marquet, Sidibe, Raicea, Bahassa, Cl. Bălan
ABSENȚI: Paramatti (suspendat)
ANTRENOR: Marius Croitoru

”(n.r. cu ce să începem?) Cu greşeala arbitrului de la golul doi, pentru că este corner şi iau gol. Nu trebuie să fie altceva. E simplu.
El mai are aşa nişte… îşi mai aduce aminte de anumite lucruri. Nu se impunea VAR-ul, dar eşti arbitru. De ce eşti arbitru? Să te ajute VAR-ul?
Păi hai să nu ne facem arbitri. Cred că aţi văzut şi voi, am dominat Farul de la un capăt la altul, am luat două eurogoluri cum numai eu puteam să iau.
Dar sunt încrezător că echipa reacţionează bine, mai avem nevoie de două-trei transferuri să ne putem echlibra valoric şi numeric pe fiecare poziţie.
Nu e uşor să joci cu fundaş stânga fundaş central, cu mijlocaş central fundaş stânga şi normal că mai apar anumite nesincronizări din punct de vedere defensiv, pentru că din punct de vedere ofensiv am arătat foarte bine, cred că posesia a fost net superioară Craiovei şi ocazii…
Nu e uşor, şi noi suntem dezechilibraţi din anumite puncte de vedere. Omogenitate există, ne mai trebuie anumiţi jucători, ca atunci când schimbăm să venim cu rezervele la nivelul titularilor, uşor, uşor sunt ferm convins că vom deveni o forţă.
El mi-a zis că mi-am făcut cruce, nu ştiu dacă se vede la televizor, a zis că mi-am făcut cruce, poate să interpreteze numai ostentativ.
Dacă am făcut, înseamnă că e ostentativ, nu pot să spun că e altfel. Nu ştiu de unde vedea, eram cu spatele la el, dar aşa mi-a spus.
El, v-am zis, are nişte amintiri de mai demult şi ştie el bine la ce mă refer. Ne pregătim pentru un meci de campionat sâmbătă sau duminică, suntem pregătiţi să jucăm.
E un început de campionat greu, jucăm cu echipe puternice, dar şi noi suntem o echipă puternică.
Eu nu simt presiune. Şi la Botoşani, şi la Clinceni, şi la Mioveni, şi la Craiova, şi la Steaua lucrurile sunt clare, ca antrenor ai presiune. E simplu, rezultatele te ţin în viaţă.
Nu ai rezultate, pleci şi de la Mioveni, şi de la Craiova. Să nu credeţi că lucrurile sunt diferite.
Eu încerc să îmi fac treaba, să antrenez echipa cât mai bine, să avem rezultate şi pe urmă nu mai e treaba mea.
Nu sunt rezultate, e clar. Mie îmi place presiunea, mă hrănesc cu ea, cine nu poate să reziste… performanţa înseamnă presiune”, a declarat Marius Croitoru.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here