FC Botosani intalneste Stiinta de la ora 15:30! Nicolo Napoli nu se poate baza pe Baeten ..

0
178

FCU Craiova are un traseu impecabil in acest sezon al play-out-ului primei ligi. FC Botosani intalneste FCU Craiova in ultima partida din play-out a etapei cu numarul 6.

În sezonul regulat 2021-2022, Stiinta a luat patru puncte din cele şase puse în joc, 1-1 în deplasare şi victorie cu 3-2 pe teren propriu. Acest din urmă duel (10 februarie 2022) a fost şi singurul în care Nicolo Napoli şi Marius Croitoru s-au aflat faţă-n faţă din postura de antrenori.

Inaintea acestei partide a existat un fake-news care a fost demontat de catre clubul din Banie cu urmatorul comunicat :
“În legătură cu articolul publicat în Fanatik despre deplasarea echipei către Botoșani, al cărui titlu este – “Situație jenantă pentru FC U Craiova înaintea meciului de la Botoșani. Unii jucători merg cu avionul, alții cu autocarul.”, clubul nostru face următoarele precizări:

Nu este pentru prima dată când publicația Fanatik dezinformează opinia publică cu privire la clubul nostru. Deplasarea echipei și a staff-ului tehnic spre Botoșani se va face în cele mai bune condiții duminică, 24 aprilie, ora 12:45, pe ruta București-Suceava, urmând ca personalul auxiliar să ajungă la destinație cu autocarul, cu o zi înainte. Aceștia, din urmă, îi vor aștepta pe cei deplasați cu avionul direct la aeroportul din Suceava pentru a se îndrepta către Botoșani.

Acest lucru dovedește o bună organizare din partea clubului și nicidecum o deplasare “jenantă”, așa cum dezvăluie Fanatik. Nu s-a pus niciodată problema ca jucătorii și antrenorii să nu facă deplasarea în grup. Este posibil ca unora să nu le convină faptul că acțiunea organizată în cursul zilei de azi, ce a avut loc la Electroputere Mall din Craiova, în care jucătorii noștri au împărțit ouă de Paște, a avut succes.” au anuntat pe pagina web ..

Pentru această deplasare, antrenorul Nicolo Napoli se va baza pe următorii jucători:
Popa, Mogoșanu
Negru, Paramatti, Diallo, Kovacic, Huyghebaert, Bușu
Achim, D. Albu, Asamoah, C. Albu, Pop, Marquet, Van Durmen, Sidibe
Compagno, Balan, Bauza, Ondaan.

Din pacate Nicolo Napoli nu se poate baza pe Baeten in acest meci.

Arbitri si Observatori
Arbitru: Popa Cătălin – Piteşti
Asistent: Avram Valentin – Bucureşti
Asistent: Danşa Ciprian Florin – Satu Mare
Rezervă: Rusandu Lucian – Sfântu Gheorghe
Observator: Savaniu Marcel – Satu Mare

Partida va fi transmisă în direct de LOOK Sport, DIGI Sport și Orange Sport.

In urma cu cateva zile, o parte din lotul echipei au mers in Electroputere Mall unde au ciocnit cu fanii ..

Mesajul echipei FCU Craiova cu ocazia Sarbatorilor Pascale :

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here