FCU Craiova a ajuns la o înțelegere cu italianul Sabino Oliva, acesta devenind noul antrenor cu portarii

0
112

Dupa ce Eugen Cătălin Anghel a ales sa il urmeze pe Marius Croitoru la FC Arges, FCU Craiova are de azi un nou antrenor cu portarii ..

Clubul a anuntat pe reteaua de socializare ca a ajuns la o intelegere cu italianul Sabino Oliva.
Italianul a facut deja un prim antrenament cu portarii legitimati la FCU Craiova..

“Fotbal Club Universitatea 1948 a ajuns la o înțelegere cu italianul Sabino Oliva, acesta devenind noul antrenor cu portarii al echipei noastre.
În vârstă de 49 ani, antrenorul italian a făcut parte din staff-ul tehnic al lui AS Roma în sezonul 2020/21, fiind cel ce s-a ocupat de pregătirea celor care au apărat poarta formației lupilor. La acel moment, Sabino a antrenat portari ca: Pau López, Antonio Mirante sau Robin Olsen.

De-a lungul carierei sale, acesta a mai trecut pe la formații precum: Genoa, Alessandria, Como, Benevento, Sorrento, KF Vllaznia, Olbia sau Sergeno.
Sabino a trecut la treabă deja, el pregătindu-i pe portarii noștri la ultimul antrenament efectuat.”,se mentioneaza in comunicatul emis pe pagina de socializare de catre FCU Craiova.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here