FCU Craiova a pierdut cu Petrolu dar a doborat un record! Stiinta peste tot in Oltenia e ACASA!

0
154

FCU Craiova a pierdut aseara pe Municipalul din Targu Jiu dar a doborat recordul de asistenta si a castigat inima suporterilor aflat in numar mare .

Stiinta a jucat primul meci din cele 3 la Targu Jiu cu o asistenta record pentru acest stadion. Peste 10.000 de suporteri au asistat la meci dar si la spectacolul creat de Peluza Sud 1997 care cu fiecare prezenta dovedeste devotamentul fata de FCU Craiova.

Despre meci au scris toti dar putini au punctat la 2 aspecte despre care vreau sa discut aici ..
Atitudinea golaneasca a arbitrului si comportamentul din teren si din tribune al oaspetilor.

Arbitru are un istoric anti-FCU Craiova iar ca sa intaresc cele spuse va aduc aminte de primul meci dintre FCU si CSU de la revenirea Stiintei in prima liga.

Cartonasele galbene au fost doar pentru Stiinta nu si pentru cei de la Petrolu care au practicat un anti-fotbal avand si un joc agresiv pe toata durata partidei .

Galeria oaspetilor au venit sa agite spiritele in loc sa-si sustina favoritii iar interventia jandarmilor a fost pe masura.

Stiinta a pierdut partida chiar daca a dominat la toate capitolele dar a castigat inima suporterilor care au dovedit si la Targu Jiu ca peste tot in OLTENIA sunt acasa ..

Multumim Targu Jiu ! Va asteptam in numar cat mai mare ..

299787233 6121949951153895 5169878468180661017 n

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here