FCU Craiova a terminat la egalitate cu CS Mioveni ..

0
259

CS Mioveni- FCU Craiova a început cu o întârziere de 30 de minute din cauza instalației de nocturnă defectă, a Stadionului Orășenesc.

Prima repriză a oferit un adevărat recital de goluri și de fotbal. CS Mioveni a deschis scorul prin Buziuc în minutul 5 profitând de o eroare a lui Parramati. În minutul 11 FCU Craiova a egalat pintr-un șut fantastic a lui Vlad Achim din afara careului.

Mioveni a preluat conducerea pentru a 2-a oară în minutul 29 prin același Buziuc care a finalizat cu un șut din interiorul careului o fază purtată în bandă de Krasniqi.

Scorul pauzei 2-2, a fost stabilit de George Ganea cu un șut exceptțional din interiorul careului după un ”un-doi” cu Bauza.

A 2-a repriză a partidei nu a oferit foarte multe momente de fotbal, singurul moment cu adevărat important a fost în minutul 84 când FCU Craiova a rămas în 10 oameni după eliminarea lui Blănuță după ce a lovit cu cotul în figură un adversar.

CS MIOVENI: I. Popescu – Al. Iacob, Scarlatache, Balaur – Oancea, Lixandru, Buziuc, Vl. Pop, R. Trif – Blănaru, Krasniqi
REZERVE: F. Croitoru, Rădescu, Coşereanu, Carnat, D. Toma, Burlacu, C. Ene, Şerbănică, Kabananga
ABSENT: Antal (accidentat)
ANTRENOR: Flavius Stoican

FCU CRAIOVA: Popa – Enache, Paramatti, Duarte, Negru – Achim, Asamoah – Sidibe, Bauza, Bahassa – Ganea
REZERVE: Mogoșanu, Grigore, Albu, Zanfir, Croitoru, Van Durmen, Marquet, Chițu, Blănuță
ABSENȚI: K. Papadopoulos, Baeten (suspendați), G. Iancu (accidentat)
ANTRENOR: Marius Croitoru

Stadion: Orăşenesc (Mioveni)
A: Chivulete Andrei Florin (Bucureşti) / A1: Urzică Vladimir (Piatra Neamţ), A2: Tunyogi Ferencz (Zalău) / Arbitru VAR: Costreie Sorin (Buftea), Arbitru AVAR: Avram Valentin (Bucureşti)

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here