FCU Craiova castiga categoric impotriva echipei CSA Steaua

0
62

Eugen Trica porneste cu dreptul in noul mandat la FCU Craiova. Azi in amicalul desfasurat la baza ultramoderna Football Park, Stiinta a reusit sa se impuna impotriva echipei CSA Steaua.

Prima repriza a fost echilibrata . In minutul 40 insa dupa o actiune prelungita,Sidibe a centrat excelent în careu, iar Ondaan a punctat din mijlocul careului.
Stiinta a dominat si inceputul reprizei secunde. FCU Craiova a majorat rapid scorul, marcând de două ori în două minute, 53 și 55, prin Asamoah și Ondaan.

„A fost un meci de pregătire foarte bun, ne-am făcut antrenamentul. Am încercat să implementăm în meci ce am lucrat la anrenament în ultima săptămână. Cred că, ușor-ușor, ne creăm anumite automatisme“, a declarat portarul Robert Popa, pentru pagina oficială a clubului.

„A fost un meci bun pentru noi în această pauză. Am încercat să punem la punct cât mai multe lucruri și în mare parte pot să spun că ne-a ieșit. În anumite momente s-au văzut îmbunătățiri, au fost goluri înscrise după faze frumoase și asta este un lucru bun. Putem fi revelația returului, dacă ne punem la punct problemele“, a spus, la rândul său, Vlad Achim.

CSA Steaua a redus din diferenta prin Adi Popa dar scorul a fost stabilit de Alex Raicea in minutul 90.
FCU Craiova:
R. Popa – Negru, Kovacic, Huyghebaert (cpt), Bușu – Achim, Asamoah, Marquet – Sidibe, Ondaan, Bauza
Antrenor: Eugen Trică

CSA Steaua:
Iancu – Oroian, Beța, Morariu, Neacșu – Drăghici, Enceanu, Șt. Pacionel, E. Pacionel– Chipirliu, Gherghiceanu
Antrenor: Daniel Oprița

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here