FCU Craiova cu ocaziile , Farul Constanța cu golurile .. FCU Craiova – FC Farul Constanţa 1-2

0
422

FCU Craiova a început partida foarte bine, iar în minutul 9 Baeten a deschis scorul după o pasă excelentă venintă de la George Ganea. FCU Craiova a surprins-o pe Farul cu un joc dinamic și foarte bun, iar echipa lui Hagi incepe sa-si revina abia în minutul 20, atunci când Băluță prinde un șut spectaculos, dar mingea nimerește bara din dreapta a lui Popa.

În minutul 22, George Ganea are o ocazie de gol, dar șutul său trece pe lângă poarta lui Aioani. În minutul 25, Grigore are și el o altă ocazie importantă dar mingea reluată cu capul este reținută de portarul oaspeților.

În minutul 27, Borza prinde un sut senzational de la peste 20 de metri, dar Popa respinge în corner. Însă, șapte minute mai târziu, același Borza prinde un trasor, de această dată de la 30 de metri, iar Robert Popa este invins si stabileste scorul pauzei.

Geroge Ganea ramane la cabine după ce a acuzat niște probleme medicale la aductori. Oaspetii incep un pic mai bine a doua repriză iar dupa 6 minute Popescu l-a învins pe Popa cu un șut puternic din 6 metri, după ce inițial portarul alb-albaștrilor respinsese mingea.

Stiința cauta egalarea iar Bauza, trei ocazii mari, Bahasa două și Baeten una, nu reusesc egalarea ..

FCU Craiova: R. Popa – R. Negru, Duarte, R. Grigore, Huyghebaert – Asamoah, V. Achim – Baeten, Bauza, G. Ganea – A. Chițu
Rezerve: Gurău – Zanfir, Van Durmen, D. Albu, Marquet, Bahassa, Sibibe, Blănuță, G. Iancu
Antrenor: Paul Răducan

Farul: Aioani – Sîrbu, Larie, M. Popescu, Borza – Artean, T. Băluță, Grameni – Torje, Alibec, A. Pitu
Rezerve: Buzbuchi – Mboko, Corinus, Al. Mitulețu, Casap, Doukoure, R. Moldoveanu, Al. Stoian, L. Andronache
Antrenor: Gheorghe Hagi

Arbitru: Iulian Călin / Asistenți: Ciprian Danșa, Andrei Constantinescu
VAR: Florin Andrei, Ionel Dumitru

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here