FCU Craiova intalneste CFR Cluj, azi de la ora 16:00, în etapa a doua din Superligă! Andrea Compagno si Ricardo Grigore au prefatat meciul ..

0
346

Andrea Compagno si Ricardo Grigore au prefațat partida cu FCU Craiova- CFR Cluj într-o conferință de presă. Stiinta intalneste CFR Cluj,azi de la ora 16:00, pe stadionul din Craiova.

Chiar daca la ora meciului sunt peste 40 de grade, oficialii LPF la presiunea televiziunilor au programat partida la ora 16:00, punand in pericol viata tuturor celor prezenti la meci.

„Întâlnim campioana ultimelor cinci ani, iar eu sper să obținem victoria. Dacă ne incomodează căldura? La ora meciului căldura o să fie un adversar pentru ambele echipe. Îmi doresc să punem în practică tot ce am pregătit la antrenamente în această săptămână și să obținem toate cele trei puncte. Jucătorii de la CFR nu vor veni obosiți în Bănie, deoarece după părerea mea ei au avut un meci ușor în cupele europene. Îmi doresc să realizăm obiectivul nostru, calificarea în play-off. Formăm o adevărată familie, iar antrenorul nostru asta își dorește. Transferul lui Papadopulos este un transfer foarte bun. El a jucat la cel mai înalt nivel și suntem siguri că o să ne ajute. Nu mă gândesc la meciurile care ne vor aștepta după partida cu CFR Cluj, eu mă gîndesc doar la meciul cu CFR.”, a declarat Andrea Compagno la conferinta de presa.

„Mă bucur că am venit la Craiova. Însă, în primul mă bucur că am fost dorit de absolut toți cei din acest club. De la patron până la antrenor. M-a simțit apreciat, iar acest lucru contează pentru mine. Am venit la Craiova cu inima deschisă, mai ales că este un club de tradiție. Vin de la o echipă cu suporteri fanatici, dar și aici la Craiova suporterii sunt la fel de fanatici. Nu am mai jucat pe o asemnea căldură, dar până la urmă noi suntem fotaliști profesioniști și suntem plătiți să intrăm pe teren în orice fel de condiții. Consider că obiectivul nostru este realizabil, dar trebuie să o luăm pas cu pas. Transferul lui Papadopulos este un transfer foarte bun, deoarece el este un jucător foarte experimentat.”,a declarat Ricardo Grigore la conferinta de presa.

Arbitri si Observatori
Arbitru: Chivulete Andrei Florin – Bucureşti
Asistent: Ghinguleac Radu Adrian – Bucureşti
Asistent: Constantinescu Andrei – Bucureşti
Rezervă: Dumitrache Bogdan – Bucureşti
Observator arbitri: Ionita Andrei – Bucureşti

Partida va fi transmisă în direct de PRIMA Sport, DIGI Sport și ORANGE Sport.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here