FCU Craiova intalneste CSA Steaua pe arena Football Park

0
108

FCU Craiova intalneste CSA Steaua azi intr-un amical la baza ultramoderna Football Park incepand cu ora 14:00.

Este primul joc al echipei de la revenirea lui Eugen Trica pe banca dar si reintalnirea jucatorilor cu Mario Enache. Portarul este imprumutat la echipa CSA Steaua .

Daniel Oprita a discutat despre meciul de azi pentru ziarul Editie Speciala :

„Acest meci este foarte bun pentru noi. După ce am întîlnit într-un meci amical și FC Voluntari din liga 1, acum vom juca și cu Craiova. Cei de la Craiova ne-au contactat încă de când era Flavius Stoican acolo, dar acum mă bucur că mă revăd în primul rând cu Eugen Trică. Am jucat împreună cu el și abia aștept să ne revedem.

Craiova este o echipă bună, iar cu Eugen Trică pe bancă Craiova o să își schimbe jocul în mod sigur în bine. Pentru noi este un meci cu o echipă bună de Liga 1, deoarece în mod sigur FCU are valoare mult mai mare față de locul pe care se află în clasament. În acest meci va juca și Mario Enache, portar pe care l-am împrumutat din Bănie. Sper să iasă un meci foarte frumos între cele două echipe.

Am acceptat să jucăm în deplasare acest meci deoarece partida se va disputa în baza de care vorbește toată lumea în România. Adrian Mititelu a investit foarte mulți bani în fotbal, iar noi am auzit că baza făcută din banii dânsului este una dintre cele mai frumoase. În mod sigur o să ne convingem și noi de acest lucru”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here