FCU Craiova intalneste UTA Arad . Nicolo Napoli : Dacă vom reuși să câștigăm meciul cu UTA, am închis definitiv și problema salvării de la retrogradare.

0
366

FCU Craiova intalneste azi UTA Arad pe stadionul din Banie. Meciul este programat la ora 19:00 iar Nicolo Napoli a prefatat in cadrul unei conferinte de presa partida din aceasta seara.

Este un meci foarte dificil, dar am discutat cu băieții și suntem gata să facem un meci mare. Avem nevoie și de suporterii noștri. Nu o să fie ușor, dar vrem să câștigăm această partidă. Dacă vom reuși să câștigăm meciul cu UTA, am închis definitiv și problema salvării de la retrogradare. Ce o să fie de la vară? Nu știu! Important este să salvăm acum echipa de la retrogradare și să ne bucurăm cu toți la sfârșitul partidei. UTA este o echipă bună și are un antrenor care a schimbat metodologia de când a venit la conducerea acestei formații”, a declarat Nicolo Napoli.

Cei 20 jucători care sunt disponibili pentru meciul cu UTA Arad.
Popa, Mogoșanu
Negru, Paramatti, Kovacic, Huyghebaert, Bușu
Achim, D. Albu, Asamoah, C. Albu, Pop, Marquet, Van Durmen, Sidibe,Baeten
Compagno, Balan, Bauza, Ondaan.

Arbitri si Observatori
Arbitru: Costreie Sorin – Buftea
Asistent: Urzică Vladimir – Piatra Neamţ
Asistent: Bobe Ionuţ Marius – Bucureşti
Rezervă: Dumitrache Bogdan – Bucureşti
Observator: Dumitrescu Eduard – Piteşti

Partida va fi transmisă în direct de PRIMA Sport, DIGI Sport și ORANGE Sport.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here