FCU Craiova joaca azi primul amical din acest an ..

0
43
49 / 100

Nicolo Napoli are ocazia sa isi vada elevii in primul amical din acest an impotriva echipei CSC Şelimbăr care evolueaza in Liga a 2 a si ocupa locul 9 in prezent.

Meciul se va disputa pe terenul bazei sportive unde FCU Craiova isi desfasoara pregatirile in vederea reluarii campionatului Ligii 1.

Intalnirea dintre FCU Craiova si CSC Şelimbăr va incepe la ora 14.00.

FCU Craiova va susţine primul meci oficial in deplasare la Farul Constanţa.

Jocul de la Ovidiu este programat luni, 24 ianuarie, de la ora 20.00.

Nicolo Napoli a declarat pentru pagina clubului ca este convins că poate salva echipa de la retrogradare impreuna cu jucatorii si suporterii..

Marcel Pușcaș a anțunțat la Radio Gold FM că Adrian Mititelu va plăti datoriile pentru ridicarea interzicerii transferurilor venită de la FIFA, dar că și FRF trebuie să recunoască pe plan intern ceea ce pe plan internațional este recunoscut de FIFA și UEFA. Adică recunoșterea oficială a actualei U Craiova 1948 ca și continuatoarea de drept a vechii Universitatea Craiova.

„FIFA ne-a mai recunoscut și acum doi ani ca și pe continuatoarea vechii Universitatea Craiova, dar din partea FRF nu a venit nicio reacție. Domnul Mititelu a plătit și acum doi ani o datorie al vechiului club către un fotbalist australian. Proabil că o va face și acum, deoarece nu va lăsa dânsul situația așa.
Însă, FRF trebuie să reacționeze. Noi am vorbit cu avocații și vom face toate demersurile în acest sens. Vrem să aducem încă doi jucători. Un fundaș central și un atacant. Negociem deja cu patru jucători și vom alege doi dintre ei. Doi sunt străini și doi sunt români”, a spus Pușcaș, cel care a vorbit și despre disputa de pe facebook din seara nopții de pe 12 spre 13 ianuarie cu o parte dintre suporteri.

„Nu mai postasem de foarte mult timp, ba chiar am postat foarte puțin în ultimele șase luni. Nu voiam să se interpreteze. Am considerat că la prima mea postare pe acest an, cea care a fost făcută pe pagina mea personală de facebook, trebuie să încep cu un la mulți ani pentru toți suporterii noștri. Am considerat că trebuie să lămuresc lumea să nu se îngrijoreze că nu vom rămâne în Liga 1. Și repet: am început cu un la mulți ani: Dar acum nici nu mai știu dacă am voie să mai spun la mulți ani celui cu care mă văd prima oară în acest an, deși nu văd nimic rău în acest lucru. M-am adresat tuturor suporterilor”,a spus Pușcaș.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here