FCU Craiova, „manita” in ultimul meci de pregatire .. FCU Craiova – CSM Slatina 5-0

0
252

FCU Craiova a castigat categoric impotriva echipei CSM Slatina. Echipa antrenata de Marius Croiotoru i-a dat „manita” proaspat promovatei in liga secunda. Meciul a avut loc la baza „Tărâmul Leiilor”, locul unde FCU Craiova se antreneaza ..

Stiinta a dominat clar jocul, adversarii avand cateva suturi spre poarta dar nici unul nu a fost ocazie clara de a inscrie ..

Marius Croitoru continua sa se manifeste in acelasi fel si pe banca Stiintei astfel ca mereu a dat indicatii celor din teren. Tehnicianul a dominat fondul sonor pe toata durata partidei.

Partida s-a terminat cu victoria trupei pregătite de Marius Croitoru, scor 5-0 (1-0).

Golurile au fost marcate de Compagno (19 – penalty, 58), Bahassa (50), Cl. Bălan (64 – penalty, 71).

A fost ultimul test pentru FCU Craiova înaintea partidei cu Farul, programat duminică, 17 iulie, în prima etapă din Superliga.

Marius Croitoru a început meciul cu formula: R. Popa – Negru, A. Duarte, Huyghebaert, Van Durmen – Vl. Achim, Asamoah – Baeten, Bauza (cpt.), Chițu – Compagno

Gabriel Enache și Marquet au fost menajați de catre tehnicianul Stiintei .

 

Marius Croitoru a anunţat obiectivul lui FCU Craiova pentru sezonul următor: clasarea în primele şase!

”Sunt 10 echipe care au anunţat că vor în play-off. Va fi o luptă de lungă durată şi acolo ajunge cine e puternic. Îmi place presiunea. Vrei ceva în viaţă? Fără muncă şi presiune nu poţi. Rezişti la presiune, faci lucruri măreţe. Nu rezişti la presiune, vin alţii. Vorbim de performanţă, care înseamnă presiune. Cine absoarbe mai bine presiunea, reuşeşte, cine nu, clachează.

Vrei în play-off, trebuie să joci cu toate. Vrei acolo, trebuie să le baţi. Nu am teamă de cineva. Respectul se câştigă numai când baţi echipe mari. După victorie, nu înainte. Play-off-ul este obiectivul trasat şi pe care mi-l doresc. Am lămurit asta din start. Cu presiune mă hrănesc, trăiesc. Numai aşa ne putem dezvolta. Unde nu e presiune, nu e valoare.

La Craiova ţinem toţi. Şi ei, şi noi. Cu cât eşti mai unit şi mulţi împreună, şansa de victorie creşte. Craiova a fost mereu o echipă mare, iubită peste tot. Când jucam cu ei, lucrurile erau foarte complicate. Acelaşi lucru îmi doresc şi ca antrenor, să vina lumea, să văd stadionul plin, aşa cum eram obişnuit să văd mereu. Poate lumea crede că e vrăjeală asta cu al 12 jucator, dar credeţi-mă, publicul chiar poate fi al 12-lea jucător, poate fi un mare ajutor. Sunt optimist pentru că simt atmosfera, lotul. Văd jucători care cred în ei şi că pot reuşi lucruri mareţe. Când îi vezi că vor să fie din ce în ce mai buni… În play-off putem merge numai împreună”, a declarat Marius Croitoru, la Realitatea Sportivă.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here