FCU Craiova se muta la Targu Jiu pentru 3 etape .. De azi poti cumpara bilete pentru partida cu Petrolul Ploiesti !

0
441

FCU Craiova se muta la Targu Jiu pentru 3 etape .. De azi poti cumpara bilete pentru partida cu Petrolul Ploiesti !
Pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu, FCU Craiova va juca trei meciuri din etapele 6, 8 şi 10, cu Petrolul, Sepsi şi Rapid.

FCU Craiova pune în vânzare bilete pentru partida cu Petrolul Ploiești, din data de 19 august, ora 21:00, disputat la Târgu Jiu pe Stadionul Tudor Vladimirescu.
Acestea pot fi achiziționate online de pe EVENTIM, începând de astăzi, de la Magazinul Oficial al Clubului și de la casa de bilete din fața Sălii Polivalente din Craiova, începând de mâine ⇢ https://bit.ly/3drIofU

• Prețurile biletelor sunt următoarele:
📌 VIP: 80 RON
📌 Tribuna I: 30 RON
📌 Tribuna II: 20 RON
📌 Peluza II (Peluza Sud): 10 RON
📌 Peluza I (oaspeți): 10 RON
📌 Peluza I: 10 RON
Prețul unei loje pe meci este de 2000 RON iar aceasta poate fi achiziționată de cel mult 10 persoane.

• Programul Magazinului Clubului:
📌 16 august, între orele 14-18
📌 17-19 august, între orele 9-18

• Programul casei de bilete din Craiova:
📌 17-18 august, între orele 12-18

De asemenea, suflarea alb-albastră va putea să își cumpere bilet la meci în ziua meciului de la casa de bilete a stadionului din Târgu Jiu, amplasată în incinta arenei.
Copiii până la 12 ani inclusiv au acces gratuit pe stadion la tribuna a II-a, însoțiți de un adult, posesor de bilet sau abonament, în baza certificatului de naștere și a biletului de acces care va putea fi procurat doar de la Magazinul Oficial al Clubului.

Abonamentele achiziționate pentru sezonul 2022/23 sunt valabile la meciurile disputate pe Stadionul Tudor Vladimirescu. (Se respectă tribuna indicată pe abonament)
• Programul casei de bilete din incinta Stadionului Tudor Vladimirescu:
📌 19 august, între orele 11-21

Suporterii Științei vor avea posibilitatea de a-și achiziționa produse cu însemnele clubului din Bănie chiar în incinta stadionului din Târgu Jiu, acolo unde va fi amplasat un magazin mobil.
Biletele achiziționate online pot fi scanate și de pe ecranul dispozitivelor. Păstrați biletul în format PDF, încadrați codul de bare pe ecran și, eventual, măriți luminozitatea ecranului. Imprimarea biletului nu este obligatorie.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here