FCU Craiova si-a reluat pregatirea. Matheus Mascarenhas s-a antrenat sub comanda lui Nicolo Napoli

0
243

FCU Craiova a efectuat si primul transfer din aceasta perioada .
Matheus Mascarenhas a semnat un contract cu Știința până în vara acestui an cu posibilitatea de prelungire cu inca 2 ani.
„Fotbal Club Universitatea 1948 anunță faptul că fundașul de bandă, de picior stâng, cu dublă cetățenie, atât braziliană, cât și portugheză, Matheus Mascarenhas, a semnat cu gruparea alb-albastră un contract valabil până la finalul acestui sezon, cu opțiune de prelungire pentru încă 2 sezoane.

„În vârstă de 24 ani, născut în orașul São João de Meriti din Brazilia, Matheus a crescut în academia celor de la Fluminense, echipă la care a și debutat în fotbalul mare la vârsta de 18 ani, într-o partidă importantă din prima ligă a Braziliei, cu Flamengo, încheiată la egalitate cu scorul de 2-2, din data de 18 iunie 2017.
Matheus a evoluat pentru Fluminense în șase partide, toate în campionatul Braziliei, și a reușit să înscrie o singură dată, cu Avaí, meci care s-a terminat cu victoria trupei la care fundașul brazilian evolua (3-0).

Tânărul fotbalist brazilian a evoluat pentru Fluminense până în primăvara anului trecut însă, în perioada 2018-2021, Matheus a jucat sub formă de împrumut pentru echipe precum: Botafogo-SP, Atletico Goianiense, Vitória Guimarães și Sampaio Corrêa. Din martie 2022 până la finalul anului, acesta a fost jucătorul celor de la Confiança, club care activează, în prezent, în al treilea eșalon din Brazilia.
În anul 2015, Matheus a făcut parte din lotul selecționatei U17 a Braziliei la Campionatul sud-american U17, bifând 2 partide în tricoul Seleção și câștigând, de altfel, turneul la care a participat. Noul jucător al Craiovei a fost convocat la selecționata olimpică a Braziliei alături de fotbaliști precum: Neymar, Gabriel Barbosa sau Marquinhos.
Fundașul brazilian va îmbrăca tricoul cu numărul 16 la Știința.
Mult succes în tricoul alb-albastru, Matheus!” au anuntat pe pagina de facebook ..

324085398 1350703582346042 1895373074393027367 n

Fotbaliștii echipei FCU Craiova, au efectuat astăzi primul antrenament, după vacanța de iarnă. La capitolul noutăți, la ședința de pregătire a luat parte și ultima achiziție, fundașul brazilian Matheus Mascarenhas, care a semnat cu gruparea alb-albastră un contract valabil până la finalul acestui sezon, cu opțiune de prelungire pentru încă 2 sezoane.

Stiinta va continua pregătirea pe Tărâmul Leilor până la reluarea campionatului.

De la ședința de pregătire a lipsit Pepe Bauza, cel care va veni în țară în cel mai scurt timp posibil. La rândul său nu a fost prezent nici Sidibe,acesta fiind învoit din pentru rezolvarea unor probleme de familie.

Lotul prezent la reunire: PORTARI: Gurău, Popa, Mogoșanu, Mario Enache, Firulescu
FUNDAȘI: Negru, Vodă, Gabi Enache, Paramatti, Papadopoulos, Duarte, Rici Grigore, Huyghebaert, Matheus Mascarenhas
MIJLOCAȘI: Albu, Achim, Asamoah, Baeten, Van Durmen, Bahassa
ATACANȚI: Iancu, Ganea, Blănuță, Chițu,Jibril Ibrahim

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here