FCU Craiova va întâlni CSM Slatina într-un meci amical.

0
387

FCU Craiova a incheiat stagiul de pregatire din Austria iar azi revin in tara . Conducerea Stiintei a perfectat inca un amical . FCU Craiova va intalni CSM Slatina vineri, cu începere de la ora 10:30, în baza „Tărâmul Leilor” .
Conducerea Stiintei a anuntat pe pagina de socializare ca accesul în baza de pregătire a echipei nu va fi permis.

CSM Slatina a promovat in aceasta vara in liga secunda astfel ca adversarii Stiintei sunt si ei in cantonament pregatind primul sezon din liga 2.

Dan Oprescu, antrenorul adversarilor alb-albaștirlor din Bănie a vorbit pentru Ediție.ro despre acest meci. „Am fost contactați de domnul președinte Marcel Pușcaș pentru a ni se propune disputarea unui meci amical. Jocul va avea loc în baza de pregătire a dânșilor din Craiova, cu începere de la ora 10:30, iar noi am acceptat cu mare plăcere să jucăm acest meci, mai ales că este vorba de o echipă de tradiție.

Noi am reluat pregătirea de câteva zile, iar acum ne aflăm în cantonament. În mod sigur o să fie un meci frumos, deși adversarii noștri au un avans de pregătire mai mare față de noi, ei aflându-se pe final de pregătire înaintea reluării campionatului de Liga 1″, a spus Oprescu.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here