FCU Craiova vs CSU Craiova se joaca cu spectatori vaccinati ! Peluza Sud 1997 nu participa la meci …

0
66

Meciul dintre cele doua echipe a fost subiectul multor titluri de stiri doar ca totul a fost schimbat de la o zi la alta din cauza deciziilor luate de Guvernul Romaniei prin diferite hotarari. Daca ieri stiam ca se poate intra cu test si vaccin , azi nu este valabila aceasta solutie. Guvernul a hotarat ca doar cei vaccinati sa participe la competitii si cei care fac dovada ca au avut coronavirus ..

Clubul a pus in vanzare bilete dupa reglementarile care au fost aseara doar ca azi au fost modificate .

In urma cu 9 ore , FCU Craiova a dat urmatorul comunicat :

Cumpără bilet pentru două meciuri!
FCU Craiova pune în vânzare bilete-pachet pentru următoarele două meciuri cu spectatori, disputate în Complexul Sportiv Craiova.
ℹ Iată care sunt prețurile:
Peluza Sud – 𝟮𝟬 𝗥𝗢𝗡
Tribuna II – 𝟰𝟬 𝗥𝗢𝗡
Tribuna I – 𝟲𝟬 𝗥𝗢𝗡
Tribuna VIP – 𝟭𝟲𝟬 𝗥𝗢𝗡
1️⃣ Primul meci se va disputa duminică, 3 octombrie, de la ora 21:00, în cadrul etapei cu numărul 11.
2️⃣ Meciul cu numărul 2 din acest pachet va fi următoarea partidă disputată pe teren propriu, cu spectatori, pe stadionul din Bănie. Vom comunica ulterior detalii cu privire la eventualele modificări survenite în derularea celui de–al doilea meci (schimbarea gazonului/incidența cazurilor de îmbolnăvire cu SARS-COV-2)
🎟 Biletul-pachet pentru cele două meciuri va fi disponibil momentan la Magazinul Oficial al clubului, de pe Strada Sfântu Dumitru, nr.1, și la casa de bilete, amplasată în fața Sălii Polivalente.
▶️ 𝗙𝗢𝗔𝗥𝗧𝗘 𝗜𝗠𝗣𝗢𝗥𝗧𝗔𝗡𝗧: Se va păstra biletul pentru accesul la ambele meciuri.

In urma cu 2 ore , FCU Craiova a emis alt comunicat :

Ținând cont de creșterea indicelui pandemic, Guvernul României a adoptat în ședința de astăzi, 02.10.2021, Hotărârea nr. 76: „Desfășurarea competițiilor sportive organizate în spații închise sau deschise poate fi realizată doar în intervalul orar 5:00-24:00, cu participarea spectatorilor până la 50% din capacitatea maximă a spațiului, dacă toți participanții sunt persoane vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 (pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare) sau persoane care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi, ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2 și sunt asigurate măsuri pentru purtarea măștii de protecție, precum și o distanță de minimum 1 m între spectatori”.
Suporterii care au achiziționat biletul-pachet până la intrarea în vigoare a noii hotărâri (nr.
76/02.10.2021), dar care nu îndeplinesc condițiile precizate mai sus, își vor putea utiliza biletul-tichet achiziționat la următoarele două partide disputate pe teren propriu, cu suporteri, când legislația va permite accesul fără restricții, pe stadion, tuturor categoriilor de suporteri.
Ne cerem scuze pentru inconveniență tuturor celor care nu pot participa la acest eveniment și îi asigurăm de prețuirea și respectul nostru.

Peluza Sud 1997 a spus ca nu va intra pe stadion intr-un comunicat emis pe pagina de socializare :

🏴‍☠️ ZIUA JUDECĂȚII 🏴‍☠️
Un club atât de mare, cu atât de multe performanțe, dar care nu e capabil să organizeze un meci de fotbal din cauza restricțiilor. Din păcate, comunicatul dat ieri de club este egal cu 0, la meciul de mâine cu mizeriile putând să intre pe stadion doar persoanele vaccinate sau care au trecut prin boală.
‼️Atenționăm toți suporterii care și-au cumpărat bilete că nu vor putea intra pe stadion dacă nu vor prezenta dovezile celor mai sus menționate, observând cu stupoare cum clubul evită să anunțe acest aspect.
Peluza Sud, așa cum a anunțat, nu se va prezenta la niciun meci la care este restricționat accesul unor persoane în mod abuziv și discriminatoriu.
❎Dat fiind faptul ca terasele din Centrul Vechi impun de asemenea măsuri care interzic accesul unor persoane, mutam locul de întrunire în PĂRCULEȚUL DIN ROVINE, ora 17:00. De aici vom pleca organizat spre ESPLANADA TEATRULUI NAȚIONAL, urmând ca ultima oprire să fie pe ESPLANADA DIN DREPTUL TRIBUNEI 2, loc de unde ne vom încuraja echipa. Invităm toți suporterii Universității Craiova alături de noi!
Toți în negru și pregătiți de Ziua Judecății!
Știința suntem noi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here