Filarmonica Oltenia Craiova: Concert de Ziua Femeii cu pianista Eva Gevorgyan și dirijorul Maximilian Haberstock

0
18

Filarmonica “Oltenia” pregătește publicului meloman un eveniment muzical dedicat Zilei Femeii, sub bagheta dirijorului german Maximilian Haberstock și cu participarea solistei Eva Gevorgyan. Concertul va avea loc la în sala de concerte a Filarmonicii Oltenia vineri, 8 martie 2024, de la ora 19:00.

Programul serii va include:
Richard Wagner: Uvertura operei „Olandezul zburător”
Franz Liszt: Concertul nr. 2 în La major pentru pian și orchestră
Robert Schumann: Simfonia nr. 4 în Re minor

Tânărul dirijor Maximilian Haberstock va conduce Orchestra Simfonică a Filarmonicii “Oltenia”. Haberstock, distins cu numeroase premii și fondator al “Young Philharmonic Orchestra München”, se bucură de recunoaștere internațională, concertele sale de la Filarmonica “Oltenia” fiind primite, de fiecare dată, cu entuziasm.

Solistă a Concertului nr. 2 pentru pian de Liszt, Eva Gevorgyan este laureată în peste patruzeci de concursuri de pian. Tânăra pianistă este cunoscută pentru succesele sale în competiții precum Cleveland International Piano Competition și Van Cliburn Young Artist Competition.

Publicul va fi invitat să se bucure de o seară memorabilă, unde muzica clasică se va împleti într-o armonie unică sub conducerea talentatului Maximilian Haberstock, cu prezența expresivă a solistei Eva Gevorgyan.

Biletele se achiziționează la agenția Filarmonicii „Oltenia” din Calea Unirii 16 sau online, pe entertix.ro:
Program agenție: luni-vineri, orele 10:00-18:00
Mai multe informații, la numărul de telefon 0251 414 698
Prețuri bilete: 50 lei; 15 lei (elevi, studenți, seniori

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.