Filarmonica ”Oltenia” Craiova HOPE Season va aduce în 2023 seri speciale pentru publicul filarmonicii oltene

0
292

Stagiunea SPERANȚEI/ HOPE Season va continua la Filarmonica ”Oltenia” Craiova în 2023 cu o serie de evenimente, prima surpriză fiind concertul cu Muzică pentru copii în filmul românesc, dedicat Zilei Culturii Naționale și susținut de corul Symbol. De asemenea, pe 10 martie 2023, solista serii va fi MARIA MARICA, violonista în vârstă de 24 de ani care a câștigat finala de vioară a Concursului Internațional ”George Enescu” 2022.

De Dragobete, publicul este invitat să sărbătorească românește cu ADRIAN NAIDIN Simfonic iar în data de 24 martie dirijorul și solistul ALEXANDER FREY va veni din S.U.A. pentru a interpreta „Un American la Paris” de George Gershwin. Tematica speranței va fi prezentă, atât prin lucrările cantate, cât și prin invitarea tinerilor muzicieni ce constituie o promisiune pentru viitorul muzicii naționale și internaționale.

Abonamentele si biletele pentru partea a II-a a Stagiunii SPERANȚEI/ HOPE Season (ianuarie-martie 2023) se vor achiziționa de la agenția filarmonicii din Calea Unirii nr. 16, luni-vineri, orele 10:00-18:00 sau online accesând link-ul:
https://www.entertix.ro/g/607/filarmonica-oltenia.html

Abonamentele vor include 12 concerte și vor avea prețul unic de 150 lei. Prețurile biletelor va fi același ca în anul 2022, adică 50 lei/ 40 lei (pentru recitaluri) și 15 lei, redus, pentru elevi, studenți și seniori. Programul agenției de bilete va fi modificat în perioada sărbătorilor de iarnă, aceasta fiind închisă în perioada 23 decembrie 2022 – 2 ianuarie 2023.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here