Filmul „Liceenii” revine în curând. Afla cine sunt actorii care vor interpreta rolurile principale în noua serie …

0
437

În noua serie a filmului vor juca copiii lui Ştefan Bănică Jr., dar şi nepotul lui Nicolae Corjos, regretatul regizor al filmului. Anunţul a fost făcut de criticul de film Irina Margareta Nistor. „Vestea bună este că va apărea a nouă serie a filmului Liceenii. Cu aceleași persoane, cu băiatul lui Mihai, cu băiatul și fata lui Ștefan Bănică Jr. și cu nepotul lui Corjos, care este muzician și foarte frumos. Încă nu știu cine va fi regizorul. Va fi o referire la Ion Caramitru. Scenariul este făcut”, a declarat Irina Margareta Nistor, citată de bucurestifm.ro.

„Eu sper să rămână distribuția asta… Și mi s-a părut extrem de important că cei de la verticală au avut gândul și că vor să facă o continuare, așa, după ani, mai ales că în anu ăsta știm foarte bine cât de extraordinar a funcționat Top Gun. Eu cred că Liceenii este un fel de echivalent, un Top Gun al nostru, apropo de de nostalgie. Așa că sper să se întâmple toate lucrurile astea.  Mă bucur foarte tare când în când se întâmplă să fie o veste atât de bună pentru toată lumea.”, a spus Irina Margareta Nistor.

Filmul „Liceenii”, apărut în anul 1986, se numără printre cele mai îndrăgite și vizionate filme românești. Avându-i în rolurile principale pe Ștefan Bănică Jr., Mihai Constantin, Oana Sârbu, Cesonia Postelnicu, Tudor Petruț, Tamara Buciuceanu-Botez și Ion Caramitru, filmul prezintă o frumoasă poveste de dragoste. Pelicula este în topul celor mai vizionate filme românești din toate timpurile. Ea a fost precedată de o alta, „Declarație de dragoste” (1985), prin care Corjos a testat interesul publicului. Seria mai cuprinde filmele „Extemporal la dirigenție” (1988), „Liceeni Rock’n’Roll” (1991) și „Liceenii în alertă” (1993). Muzica din acest film a fost compusă de Florin Bogardo.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here