Firmele de turism din România încep să organizeze excursii la Târgul de Paște de la Craiova

0
194

Primăria Municipiului Craiova deschide seria evenimentelor de anvergură, din acest an, cu Târgul de Paște, care va fi organizat, pentru prima oară, în Parcul Nicolae Romanescu.
Aici va prinde viață, între 1 aprilie și 1 mai 2023, cea mai frumoasă poveste de Paște, cu căsuțe pictate unicat și numeroase elemente de butaforie inedite, având ca temă “Alice în Țara Minunilor“.

“Firmele de turism din România încep să organizeze excursii la Târgul de Paște de la Craiova. Rezervați-vă camere de hotel, din timp! Craiova devine atracție turistică și de Paște!”, a scris Olguta Vasilescu pe reteaua de socializare unde a precizat si prima firma care va organiza excursii la Targul de Paste din orasul nostru.

„Târgul de Paște îl pregătim încă din perioada Târgului de Crăciun, așa cum și Târgul de Crăciun îl pregătim de acum, din perioada Paștelui. Anul acesta avem două povești minunate: Alice în Țara Minunilor și Crăiasa Zăpezii. Vrem să fie ceva spectaculos de Paște și ne-am gândit la cea mai bună locație din municipiul Craiova – cel mai frumos parc din Europa, medaliat cu aur la Paris. Avem foarte multe luminițe, care vor creea o atmosferă feerică noaptea, foarte multă butaforie. După perioada Paștelui, aceste figurine vor merge la Teatrul Colibri sau în celălalt parc la care lucrăm acum, Fantasy Parc. Eu zic că va fi ceva mirific pentru că ne-am uitat la toate ecranizările de Alice în Țara Minunilor, desene animate și așa mai departe, ca să vedem cum au închipuit ei această poveste minunată și eu zic că va fi și o poveste la Craiova foarte frumoasă, care sperăm să se transforme într-o poveste europeană așa cum s-a întâmplat cu Târgul de Crăciun. Sunt foarte multe figurine și urmează să mai vină. Deocamdată au venit pălăriile, urmează să vină și ceasurile. Avem două table de șah, era la Alice în Țara Minunilor, avem o păpușă gigant care va fi pe Casa Bibescu. Căsuțele sunt de asemenea spectaculoase. Vor fi apreciate de copii și de generațiile mai în vârstă, mai ales că vor fi pline de dulciuri și de produse hand-made tradiționale”, a declarat primarul Craiovei.

„Ca și costuri, deocamdată avem o sumă de 130.000 de euro, bani pe care ni-i vom recupera din sponsorizări. Deocamdată avem anunțată o bancă, o fabrică de bere, vom vedea la final când vom trage linie cât vom reuși să recuperăm. Dar, așa cum v-am spus, toate elementele de butaforie vor fi recuperate și refolosite, fie la Colibri, la parada păpușilor sau în spectacole, fie în parcuri”, a mai spus Lia Olguța Vasilescu.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here