Fiul deputatul AUR Ringo Dămureanu, bătut și tâlhărit în tramvai

1
213

Doi adolescenți în vârstă de 15 ani au fost agresați de un grup de alți 4-5 tineri, într-un tramvai din Craiova. Poliția face cercetări. Unul dintre adolescenții agresați este fiul deputatului AUR Ringo Dămureanu.

Scandalul între mai mulți tineri care se aflau într-un tramvai a avut loc miercuri seara, fiind sesizați polițiștii Secției 3 Poliție Craiova.

Deputatul Ringo Dămureanu a fost cel care a sesizat faptele, declarându-le polițiștilor că fiul său și un coleg de clasă al acestuia, ambii de 15 ani, în timp ce se aflau într-un tramvai, pe strada Calea București, ar fi fost agresați de un grup de 4-5 tineri ce se aflau de asemenea în tramvai.

În urma conflictului, unuia dintre băieți i-a fost spart ceasul de la mână, iar celui de-al doilea i-ar fi fost sustrasă suma de 5 lei.

Polițiștii fac verificări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care au avut loc evenimentele, urmând ca la finalizare să fie propusă soluție prin unitatea de parchet competentă.

„Fiul meu, Victor, 15 ani, a fost astăzi amenințat cu briceagul, lovit repetat în cap, umplut de sânge, cu ceasul de la mână spart, de o gașcă de 6-7 tineri de etnie. La sfârșit, a fost amenințat: „te termin, ne mai vedem noi”.
Colegul lui a fost lovit, tâlhărit și i s-a rupt plăsuța cu cumpărături.
Ambii copii se află în stare de șoc. Poliția craioveană face cercetări. Vom vedea acum de ce altceva se va lega presa ticăloșită.”, a scris deputatul AUR Ringo Dămureanu, pe reteaua de socializare ..

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here