Flavius Sirop : Final de etapă în experiența de aproape 1 an de la Prefectura Dolj.

0
89

Guvernul a aprobat, miercuri, o serie de hotărâri care vizează eliberarea din funcţii a unor prefecţi şi subprefecţi şi totodată, noi numiri în funcţii de prefecţi în judeţe precum Ilfov, Bacău, Dolj, Iaşi şi altele.

„Îmi place să cred că am lăsat ceva în urmă din această interacțiune, fie că e vorba despre o contribuție la campania de vaccinare prin înființare de noi centre și popularizare, a reprezenta instituția la nivel de întâlnire cu ambasadorii unor state sau demararea lucrărilor necesare în pregătirea reabilitării clădirii Palatului Administrativ.

A fost un an 2021 încărcat cu fel de fel de decizii complicate, cu muncă, cu oameni vechi și noi, cu integrarea într-o echipă pe care o consider elitistă. A fost o etapă încărcată de semnificații în viața mea și cu experiențe care m-au transformat pentru totdeauna.

E timpul să mulțumesc tuturor celor care m-au sprijinit, dar și celor cu care am colaborat – și să dau asigurări tuturor(dacă mai era nevoie) că voi rămâne același om pe care l-au cunoscut. E timpul să întorc pagina și să accept noua provocare.
“Când pierzi, nu știi ce ai câștigat, când câștigi, nu știi ce ai pierdut..”
Mulțumesc domnului Președinte Ștefan Stoica,
Mulțumesc domnului Prefect Roșca Nicușor.” a scris Flavius Sirop pe reteaua de socializare.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here