Florea Dascălu, director în cadrul CNAIR, reţinut de DNA Timișoara

0
154

Reținut de DNA Timișoara, Florea Dascălu, director în cadrul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, va fi suspendat din funcție, a anunțat conducerea CNAIR. Florea Dascălu a fost prins în flagrant în timp ce primea mită bani și bunuri de la administratorul unei societăți.

În schimbul banilor, el și-ar fi exercitat influența asupra unor funcționari în vederea atribuirii de contracte și lucrări la infrastructura rutieră. În plus, suspectul ar fi pus la dispoziția aceluiași administrator mai multe date nedestinate publicității, informații menite să-i asigure câștigarea unor licitații organizate de CNAIR.

Florea Dascălu va fi prezentat Tribunalului Timiș cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Conducerea CNAIR a luat act de reținerea pentru 24 de ore a directorului pentru intreținere al CNAIR, Florea Dascalu și propunerea DNA de arestare preventivă pentru 30 de zile a acestuia.

În funcție de hotătârea instanței privind solicitarea DNA în această speță și în conformitate cu legislația muncii se va lua o decizie privind suspendarea din funcție a directorului Florea Dascălu.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here