Florentina Stanciu se alatura staff-ului tehnic al echipei de handbal feminin SCM Craiova!

0
174

SCM Craiova anunta in mod oficial ca Florentina Stanciu va completa staff-ul tehnic al echipei de handbal feminin. Astfel, „Flori”, asa cum o stim cu totii, va ocupa functia de antrenor secund si va colabora cu Bogdan Burcea si Sorin Toacsen.

Florentina Stanciu, in varsta de 39 de ani, este o adevarata legenda a handbalului. Castigatoare a Cupei EHF cu SCM Craiova in 2018, fosta handbalista a fost convocata la toate categoriile de varsta in nationala Romaniei. A fost naturalizata in Islanda si a adunat mai multe selectii pentru reprezentativa acestei tari.

Pe langa faptul ca a participat la cel mai mare succes al unei echipe din Craiova in cupele europene, „Flori” a mai castigat campionatul Frantei (2004), a mai fost semifinalista in Cupa Cupelor EHF (2004), sfert-finalista in Cupa Challenge (2003) si a mai cucerit medalia de aur la Campionatul European de Junioare (1999).

Mult succes, Florentina Stanciu!

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here