Florin Cîţu a descins la Matei Balș și anunță măsuri: Salariile mari din sectorul public trebuie justificate. Vă promit, vinovații vor suporta consecințele

0
27

Premierul României, Florin Cîțu, a anunțat că astăzi a fost în vizită la Institutul Matei Balș pentru a se asigura că celor care cercetează cauza incendiului nu le lipsește nimic.

Florin Cîțu a mai spus că sunt multe lucruri de făcut pentru sistemul de sănătate și promite că va introduce urgent criterii de performanță. „Salariile mari din sectorul public trebuie justificate de un mod de lucru profesionist”, a mai spus el.

„Astăzi am fost să văd ce s-a întâmplat la Institutul Matei Balș. Am mers pentru a mă asigura că nu le lipsește nimic celor care cercetează cauza incendiului și că nu va exista pauză în această anchetă. Avem nevoie de adevăr cât mai repede.

Am discutat cu managerul institutului, Maria Nițescu, și cu doctorul Apostolescu, care a fost de gardă în noaptea incendiului.

Mai sunt foarte multe lucruri de făcut în spitalele noastre. Iar pentru mine este foarte clar că expresia “merge și așa” trebuie să dispară din mentalitatea care se reflectă în modul de lucru din instituțiile statului. Este nevoie de criterii de performanță urgent și le voi introduce.

Salariile mari din sectorul public, comparativ cu sectorul privat, trebuie justificate de un mod de lucru profesionist. Indiferent de domeniul de activitate”, a scris Florin Cîțu pe Facebook.

Premierul le promite româniloro că vinovații vor fi pedepsiți pentru ceea ce s-a întâmplat la Insitutul Matei Balș.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here