Florin Cîțu corectează o mare nedreptate comisă de Cătălin Drulă! A repus-o în funcție pe Vali Caciureac

0
175
49 / 100

Cu doar trei zile înainte de a demisiona, ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a revocat-o pe fosta atletă Vali Caciureac din funcția de director și președinte al Consiliului de conduce al Clubului Sportiv Rapid București, aflat sub tutela acestui minister.

În locul acesteia, Drulă l-a impus prin Ordinul nr.1153/03.09.2021, pe un apropiat al său, consilierul Mircea Costin Zamfir, care, până să ajungă în minister prestase pentru un ONG din Măgurele păstorit și de Consiliul Județean Ilfov.

După ce a preluat controlul Guvernului, Florin Cîțu a repus-o în funcție pe Valy Caciureac, o decizie care a fost salutată și de galeria Rapidului.

”Doamna Vali Ionescu Caciureac a fost repusă în funcția de președinte al Clubului Sportiv Rapid!

Suntem extrem de fericiți să facem anunțul acesta și să felicităm toți rapidiștii care au fost solidari cu legenda noastră.

Niciodată nu vom tolera ca gloriile Rapidului să fie tratate cu dispreț și alungate din club de mafia politică.”, scriu reprezentanții Peluza Nord – Rapid București.

Decizia luată de Cătălin Drulă a fost puternic contestată de suporterii Rapidului, care au văzut că în perioada în care Valy Caciureac a condus CS Rapid, a avut rezultate foarte bune, iar la secțiile clubului chiar se produce perfomanță.

Drulă a sacrificat-o pe Caciureac pentru a se răzbuna pe Florin Cîțu

Pe 10 septembrie ar urma să fie organizat un eveniment de inaugurare a noului Stadion Rapid, de 14.000 de locuri. Potrivit unor surse politice, Cătălin Drulă i-a cerut lui Valy Caciureac să nu îl invite pe premierul Florin Cîțu la eveniment, pentru ca acesta să nu poată valorifica politic momentul.

Președintele CS Rapid a ignorat solicitarea ministrului USR și l-a invitat la inauguare pe premierul Cîțu. Prin urmare, ministrul Drulă, a doua zi după izbucnirea scandalului în coaliție, a luat decizie schimbării fostei mari sportive de la conducerea CS Rapid, deși aceasta mai avea 10 luni de mandat, și și-a plantat propriul consilier la conducerea clubului.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here