Florin Cîțu, declarație angajament: EMBLEMA acestui Guvern va fi construcția de spitale noi!

0
45

Premierul Florin Cîțu și-a luat angajamentul de a construi spitale noi în România, el susținând că va fi emblema actualului Guvern. Cîțu a precizat că singura condiție este ca proiectele de spitale noi să aibă ca termen limită de finalizare anul 2026.

”Va rămâne emblema, ștampila acestui Guvern: ne dorim să construim spitale noi. Sunt spitale în România care pot fi finalizate până în 2026, aceasta este singura condiție. De aceea îi rog pe toți ceilalți să vină cu planurile de spitale noi, care pot fi finalizate până în 2026. Eu vreau să rămână după această guvernare spitale noi în România și vom reuși să facem asta.”, a spus Florin Cîțu.

Florin Cîțu le-a solicitat celor care au „proiecte de spitale noi în comunitățile lor, ce pot fi finalizate până în 2026”, să se implice în includerea acestora în Planul de reconstrucție și reziliență.

„Este foarte important pentru că vrem să băgăm bani în Sănătate, spitalele noi trebuie să se construiască și începem cu acest program. Sunt mai multe lucruri, vom discuta despre ele, dar vreau ca după această Guvernare să rămână o construcție de spitale noi. E important să înceapă acum și la Focșani!”, a continuat Cîțu. 

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here