Florin Cîțu: Nu ar trebui să avem niciun val 4 al pandemiei. Eu voi susține ca economia să rămână deschisă

0
216

Florin Cîțu vine cu o declaraţie surprinzătoare. Premierul României spune că nu ar trebuie să avem un val patru al pandemiei.

Florin Cîţu sfidează varianta Delta. De altfel, şeful Guvernului spune că el va susţine ca economia să rămână deschisă indiferent de situaţie.

Premierul Florin Cîţu susţine că România nu ar trebui să se confrunte cu un al patrulea val al pandemiei de COVID-19, în condiţiile în care populaţia se vaccinează. El a declarat, vineri, la Botoşani, că economia ţării nu ar trebui să mai aibă de suferit din cauza noului coronavirus, subliniind că va milita pentru ca „economia să rămână deschisă”.

„Dacă ne vaccinăm, nu ar trebui să avem niciun val patru. S-ar putea să fie ceva, dar nimic din ceea ce a fost până acum. Singura soluţie este să ne vaccinăm. Nu mi se pare normal să mai închidem economia când avem aceste vaccinuri. Eu voi susţine ca economia să rămână deschisă, să nu mai avem niciun fel de restricţii, pentru că nu trebuie ca cei care s-au vaccinat să mai sufere. Trebuie să meargă înainte”, a afirmat Cîţu.

Premierul Florin Cîţu a avut, vineri, o întâlnire cu primarii Partidului Naţional Liberal din judeţul Botoşani pe tema proiectelor de investiţii.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 37 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2. În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 37 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Până astăzi, 33.898 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat. În intervalul 01.07.2021 (10:00) – 02.07.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 37 de decese (26 bărbați și 11 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele Alba, Brașov, Constanța, Gorj, Iași, Maramureș, Olt și Municipiul București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here