Florin Cîțu publică execuția bugetară pentru fiecare minister în parte

0
77

Premierul Florin Cîțu a publicat datele execuției bugetare pentru fiecare minister în parte, date la 6 luni, raportat la programul de guvernare.
Premierul Florin Cîţu a publicat, vineri dimineaţă, execuţia bugetară la 6 luni, iar, potrivit datelor prezentate, cel mai rău stă Ministerul Energiei, condus de liberalul Virgil Popescu, cu 28%. La polul opus, cu 96% execuţie bugetară, sunt Ministerul Justiţiei şi Ministerul Muncii.

”Transparenţă şi profesionalism. Execuţia bugetară faţă de program după 6 luni”, a scris, vineri dimineaţă, pe Facebook, Florin Cîţu, alături de un grafic care prezintă realizările ministerelor.

Astfel, faţă de programul la 6 luni, Ministerul Energiei, condus de liberalul Virgil Popescu, se află la 28%, fiind cea mai mică valoare înregistrată de un minister.

La polul opus, cu 96% execuţie bugetară, sunt Ministerul Justiţiei, condus de ministrul USR PLUS Stelian Ion şi Ministerul Muncii, condus de Raluca Turcan.

În repetate rânduri, premierul a cerut miniştrilor să prezinte public execuţia bugetară, în vedrea pregăritii rectificării bugetare care ar trebui să fi aprobată în luna august.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here