Florin Citu: Toate scenariile apocaliptice ale socialistilor au fost spulberate de datele din economia reala

0
5

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat miercuri ca in primul trimestru al anului 2020 volumul contructiilor a crescut cu 26,5% fata de aceeasi perioada a anului trecut.

„Economia REALA ma confirma! Am luat cele mai bune masuri pentru economie si acest lucru este confirmat de DATE OFICIALE!

INS:”In perioada 1.I-30.IV.2020, fata de perioada 1.I-30.IV.2019, volumul lucrarilor de constructii a CRESCUT, atat ca serie bruta, cat si ca serie ajustata in functie de numarul de zile lucratoare si de sezonalitate, cu 26,5% fiecare.” !!!

Toate scenariile apocaliptice ale socialistilor au fost spulberate de datele din economia reala.

Nu ne oprim aici. Vom administra in continuare responsabil si precaut economia Romaniei.

Obiectivul meu este sa reduc la minim impactul negativ al crizei economice globale asupra economiei nostre. Si asa voi face!”, a anuntat Citu pe Facebook.

PSD sustine insa ca Florin Citu ar fi cel mai slab ministru al Cabinetului Orban si a votat in ambele camere ale Parlamentului cate o motiune simpla impotriva acestuia.

Citeste si ...  Ludovic Orban: Avem la dispoziţie fonduri UE la care nici nu am visat! Am încredere că vom fi pregătiţi..

Da o stea articolului !

 / 3 Privacy Policy
Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here