Florin Roman vine cu clarificări suplimentare referitoare la HG privind alocările bugetare către primarii

0
168
55 / 100

Executivul a alocat peste 1 miliard de lei, din Fondul de rezervă la dispoziţia Guvernului, pentru proiectele locale, a anunţat Ministrul Dezvoltării, Cseke Attila, adăugând că o parte din sumă va acoperi costurile privind serviciile de asistenţă socială şi de protecţie a copiilor, plătite de consiliile judeţene.

„Ca vicepreședinte responsabil cu administrația publica al PNL, sunt obligat sa vin cu clarificări suplimentare referitoare la HG privind alocările bugetare către primarii:
– constat ca USR și PSD isi oficializează noua coaliție folosind un punctaj de atac comun;
– alocările bugetare au mers spre 41 de Consilii județene și 2776 de primarii, conduse de reprezentanți ai tuturor partidelor politice; PNL are 1264 primari, nu toți au primit bani. Restul de 1500 sunt de la celelalte partide. Aici demontez primul fake news;
– In 14.10.2019, imediat după demiterea prin moțiune de cenzura, guvernul Dancila PSD aloca nu mai puțin de 1,4 miliarde lei din Fondul de rezerva bugetară către 1600 de primarii. 83% din acești bani au ajuns la primarii PSD. Așadar, dl Ciolacu ar trebui sa înceapă cu o plângere penală împotriva guvernului PSD, Dancila! Altfel e un demagog! E al doilea fake news!
– USR, aflat la guvernare la adoptarea bugetului de stat, este autorul celebrei Anexe 7.03 care a dus peste 50% din bani către primarii USR din Alba Iulia, Brasov, Bacău sau Timișoara, iar atunci nu era “furt din banul public”! Alți ipocriți!
– In fiecare an, spre sfârșitul anului, autoritățile locale au nevoie de bani suplimentari pentru funcționare, plata asistenților personali ai persoanelor cu handicap, co-finanțarea proiectelor de investiții!” a declarat Florin Roman.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here