Florin Spînu: ”Nu ne putem priva suporterii noștri de un așa meci” ACSO Filiasi va juca partida din Cupa Romaniei pe teren propriu

0
108
58 / 100

ACSO Filiasi continua in Cupa Romaniei  iar in „saisprezecimi” intalneste UTA Arad. Conducătorii clubului din Liga 1 au încercat să mute duelul din competiția KO la Arad, dar conducerea oltenilor a refuzat aceasta optiune pentru comunitatea din Filiasi.

”Cu tot respectul pentru UTA și fanii ei, nu ne putem priva suporterii noștri de un așa meci. Până la urmă, acesta este și farmecul cupei, să aduci în fața publicului tău o formație mai tare, pe care altfel nu ar avea șansa să o vadă decât la televizor. Așadar, încă de la început le-am spus celor de la UTA că vrem să jucăm la noi, o șansă mică să plecăm de pe terenul nostru ar apărea doar dacă vom fi obligați să jucăm în nocturnă. Dar și atunci, am avea varianta mai aproape de casă, pe stadionul din Turnu Severin”, a declarat Florin Spînu, președinte ACSO Filiași.

FRF impreuna cu televiziunile au programat meciul dintre ACSO Filiasi și UTA la ora 16:00. Ziua în care are loc partida joi, 23 septembrie, meciul urmând să se vadă și pe micile ecrane.

Pana la meciul din Cupa Romaniei,Liga 3-a a ajuns la etapa cu numarul 4 iar ACSO Filiasi are programat pe 18 septembrie partida cu ACS Flacăra Horezu.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here