Florin Spinu, Presedinte ACSO Filiasi : Vrem sa jucam finala si sa o castigam

0
119

ACSO Filiasi a reusit o performanta istorica ieri pe stadionul Orasenesc. In urma unui meci interzis cardiaciolor,ACSO Filiasi a reusit sa ajunga in primele 8 echipe care vor juca urmatoarea etapa a Cupei Romaniei.

ACSO Filiasi a trecut de FC Hermannstadt cu 6-5 dupa loviturile de departajare, in optimile Cupei Romaniei. Daniel Rogoveanu (44′) si Ion Cretu (118′) au inscris pentru doljeni, iar Andrei Sintean (3′) si Calin Popescu (107′) au inscris pentru sibieni in timpul celor 90 de minute si reprizelor de prelungiri.

Au inscris de la lovituri de departajare: Alexandru Fotescu, Cosmin Calu, Ionut Zanfir, Alin Serban / Cosmin Bucuroiu, Alexandru Pantea, Petrisor Petrescu.
Au ratat de la lovituri de departajare: Viorel Vilcica, Alexandru Armaselu / Andrei Sintean, Paul Antoche, Mino Sota.

Presedintele echipei ACSO Filiasi, Florin Spinu, a declarat la finalul partidei de ieri ca isi doreste o performanta si mai mare, respectiv calificarea in cupele europene, prin castigarea competitiei.

In acelasi timp insa, Florin Spinu a spus ca echipa are probleme in campionatul Ligii 3, deoarece echipa nu se descurca prea bine pe doua fronturi. La finalul turului, ACSO Filiasi e pe locul 9 din 10 in Seria a 6-a, cu 10 puncte acumulate in noua etape.

”Am facut istorie pentru Filiasi si pentru Dolj. Sunt foarte multi ani de cand o echipa de Liga a 3-a a ajuns in sferturi. Este o problema legata de campionat, pentru ca nu putem juca pe doua fronturi, din trei in trei zile. Am intrat in istorie, in acel club select al Cupei Romaniei. Am jucat contra unei echipe care are conditii si jucatori de Liga 1. Noi puteam inchide jocul in prima repriza, cand am ratat patru ocazii imense. Deja ne gandim la urmatoarea performanta si am vorbit cu baietii sa jucam in cupele europene, asa ca vrem sa jucam finala si sa o castigam”, a declarat Florin Spinu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here