Fortele de ordine continua actiunile de verificare a spatiilor aglomerate, pentru combaterea COVID-19

0
7

In ultimele 24 de ore, sub autoritatea Institutiei Prefectului, au fost desfasurate actiuni de verificare cu efective marite in zone aglomerate, centre comerciale, piete, targuri si terase, dar si in mijloacele de transport in comun, cu privire la respectarea masurilor impuse in contextul starii de alerta, scopul vizat fiind prevenirea raspandirii virusului Covid 19.

La activitatile desfasurate au participat 179 de politisti, jandarmi, politisti de frontiera, politisti locali, precum si reprezentanti ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, Inspectoratului Teritorial de Munca, Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor, Directiei de Sanatate Publica si cei de la Protectia Consumatorului.

Astfel, au fost verificate peste 100 de societati comerciale, fiind aplicate 42 de sanctiuni contraventionale in valoare de aproximativ 30.000 de lei, dintre care 25 de sanctiuni pentru nerespectarea masurilor de protectie individuala.

Recomandam cetatenilor sa respecte masurile de protectie sanitara si de distantare fizica pentru a-si proteja propria sanatate si viata, dar si pentru a-i proteja pe toti cei din jur.

Citeste si ...  Mama si copil, loviti pe trecerea pentru pietoni de o soferita din Anglia

Sanatatea si siguranta cetatenilor sunt prioritare tuturor institutiilor cu atributii in domeniul ordinii si sigurantei publice, astfel ca fortele de ordine vor desfasura permanent in aceasta perioada activitati de verificare cu privire la respectarea prevederilor impuse pe perioada starii de alerta, pentru a proteja cetatenii si pentru a preveni raspandirea noului tip de coronavirus.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here