Fotbal : Adrian Mititelu a anunţat ca FCU Craiova va avea un nou antrenor din vară.

0
233

Adrian Mititelu a anunţat că nu-i va mai prelungi contractul italianului Nicolo Napoli, scadent la 30 iunie.

În locul său va fi instalat portughezul Joao Janeiro.
Despre CV-ul lui putem spune ca a fost secund la Belenense şi Loures şi principal la Cove Piedade B, Roughnecks, Szeged, Kisvarda, Dunajska Streda şi Debrecen.

”Pentru a clarifica lucrurile:
1 Contractul intre club si Nicolo Napoli inceteaza pe data de 30 iunie si nu va mai prelungit.
2. Pentru sezonul viitor noul antrenor principal al echipei va fi portughezul JOAO JANEIRO, in baza unui contract incheiat recent, pentru o perioada de 1 an cu optiune pentru inca 1 an din partea clubului”, a fost mesajul postat de Adrian Mititelu, pe contul personal de Facebook.

În cadrul acelui mesaj, unul dintre suporteri i-a adresat mulţumiri lui Nicolo Napoli pentru efortul depus în acest mandat la Craiova.

Adrian Mititelu a văzut mesajul şi i-a răspuns că a scos din buzunar până la 100.000 de euro pentru serviciile tehnicianului italian pe toată durata contractului acestuia.

”Stai liniştit! Anul ăsta l-am ‘mulţumit’ cu cca 100 000 de euro”, a reacţionat finanţatorul, în secţiunea de comentarii a postării iniţiale.

c2

Nicolo Napoli a evitat să comenteze faptul că va pleca pentru a noua oară de la FCU Craiova şi a transmis doar că este optimist că îşi va încheia mandatul cu bine.

”Nu ştiu. Vedem, mai avem un meci foarte dificil şi după vedem ce se întâmplă. Normal, mandatul a început bine şi cred că se va termina cu bine”, a spus Nicolo Napoli, potrivit Fanatik.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here