Fotbal / Adrian Mititelu infirma zvonurile aparute in presa : Nu am pierdut niciun proces, dimpotrivă, am câștigat o prima bătălie în cadrul acestui proces!

0
24

In ziarele de sport a aparut o stire in care Universitatea Craiova a pierdut dreptul folosi denumirea Universitatea Craiova și leul pe stemă și pe produsele clubului.

Interesant este faptul ca nicaieri nu se mentioneaza faptul ca ce alte lucruri le-au fost respinse avocaților lui Pavel Badea.

Avand posibilitatea de a ataca aceasta decizie a instantei , nu este nimic clar ..

Adrian Mititelu a declarat următoarele. „Nu am pierdut niciun proces, dimpotrivă am castigat o prima batalie În cadrul acestui proces!

În procesul în care ne judecăm cu Clubul Sportiv condus de Badea cu privire la folosirea marcilor ce au legatură cu Universitatea Craiova, Clubul Sportiv de Drept Public condus de Badea a introdus o cerere de ordonanță presedințiala prin care a solicitat să suspende pâna la terminarea procesului dreptul nostru de a folosi urmatoarele :

– numele Universitatea Craiova
– numele FC UNIVERSITATEA CRAIOVA sau alte nume asociate
– sigla/emblema (leul)

Instanța i-a admis numai primul capăt și anume acela de a nu mai folosi numele simplu de “Universitatea Craiova”.

Pentru celelalte două capete, acelea de a nu mai folosi numele FC UNIVERSITATEA CRAIOVA și sigla, instanta i-a respins cererea.

Mentionăm ca decizia este executorie, dar poate fi atacata cu apel.

Prin urmare, nu existî nicio decizie care să afecteze activitatea noastra în acest moment”

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here