Fotbal: Alegeri la AJF Dolj – 3 candidați pentru funcția de președinte! Optiunea ta conteaza pentru noi !Voteaza si tu noul presedinte ..

0
81

Alegerile AJF Dolj vor avea loc pe 28 martie, ora 12.00, pe stadionul „Extensiv”, asta ca măsură anti-Covid.

Horaţiu Stănescu, președintele în funcție, Marian Cătănescu și Sorin Pătraşcu sunt cei trei candidaţi pentru funcţia de preşedinte al Asociației Județene de Fotbal Dolj

„Comisia Juridică a AJF Dolj, formată din avocat Nica Albu Leonardo – presedinte, avocat Florea Alexandru – membru, avocat Daogaru Mihaela – membru şi Coşeran Geanina – secretar, întrunită la sediul AJF Dolj azi 15.03.2021, a analizat dosarele de candidatură depuse pentru Adunarea Generală din data de 28.03.2021 şi a hotărât validarea următoarelor candidaturi:
-pentru funcția de președinte al AJF Dolj: Marian Cătănescu, Sorin Pătraşcu şi Horaţiu Stănescu.
-pentru funcția de vicepreședinte: Bogdan Pâncu, Florea Spânu.
-pentru funcția de reprezentant al echipelor de Liga a 4-a: Dumitru Firu.
-pentru funcția de reprezentant al echipelor de Liga a 5-a: Ilie Dumitraşcu, Gillbert Doru Panait.
-pentru funcția de reprezentant al echipelor cu activitatea exclusivă de copii și juniori: Alin Mircea Papa, Alin Marius Staicu, Aurora Ungureanu – Dobre”, se precizează în comunicatul forului fotbalistic doljean.

Chiar daca nu sunt voturile oficiale , noi va invitam totusi sa votati pe cine doriti sa alegeti in functia de Presedinte al AJF Dolj ..

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here