Fotbal : Comisia de Recurs a stabilit astăzi un nou termen, 7 martie, pentru judecarea cazului Sepsi – FCU Craiova

0
112

Comisia de Recurs a stabilit astăzi un nou termen, 7 martie, pentru judecarea cazului Sepsi – FCU Craiova, meci suspendat din cauza scandărilor xenofobe ale suporterilor olteni și câștigat ulterior de covăsneni la „masa verde”, 3-0.

Din informațiile GSP, motivul pentru care astăzi s-a decis o nouă amânare e legat de faptul ca două asociații ale suporterilor FCU Craiova, plus 8 jucători ai formației oltene, au făcut cerere de intervenție în proces. În această situație, avocatul celor de la Sepsi a solicitat un alt termen pentru a studia noile cereri ale părții adverse.

Ce solicită fanii și jucătorii oltenilor? Evident, anularea deciziei de victorie la „masa verde” pentru Sepsi și rejucarea partidei.

În cadrul unui comunicat de presă, reprezentantul părților, Casa de Avocatură Chiuariu & Asociații SCA, a confirmat informația:

„Jucători ai FC U Craiova 1948 și Comunitatea Suporterilor F.C. Universitatea Craiova și Asociația Peluza Sud au depus cereri și au cerut să intervină în favoarea Clubului U Craiova în procesul cu Sepsi de la FRF, cerând neaplicarea vreunei sancțiuni și rejucarea meciului.

Astfel, jucătorii Paramatti, Achim, Henriques, Albu, Baeten, Bahassa, Duarte, Bauza – toți intervenienții fiind reprezentați convențional de CHIUARIU & ASOCIAȚII SCA, au formulat cerere de intervenție accesorie în dosarul nr. 573/CDE/2023 la Comisia de Recurs a Federației Române de Fotbal, în interesul recurentei U Craiova 1948, iar intimată este ASOCIATIA CLUB SPORTIV SEPSI OSK, solicitând în principal, neaplicarea vreunei sancțiuni și rejucarea meciului.

Aceștia au cerut, în subsidiar, ca, reținând culpa clubului organizator SEPSI OSK pentru oprirea definitivă a meciului, să se dispună pierderea meciului prin forfait de către acest club, iar în terțiar, pierderea meciului de ambele echipe prin forfait”, susține într-un comunicat de presă casa de avocatură care apără interesele celor de la FCU Craiova.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here