Fotbal : Eugen Trica pregateste meciul cu Farul Constanta la Severin ..

0
59

Antrenorul echipei Universitatea Craiova a luat decizia ca echipa sa mearga intr-un cantonament la Severin in vederea pregatirii meciului cu Farul Constanta care are loc marti,23 martie pe stadionul Ion Oblemenco ..

Jucatorii au efectuat testul covid-19 iar maine dimineata vor pleca catre Severin unde va avea loc cantonamentul . Eugen Trica a decis ca toate antrenamentele sa aiba loc pe iarba iar la Severin pot avea toate conditiile necesare ..

Universitatea Craiova va revenii de la Severin luni seara cand vor avea un antrenament pe stadionul din Craiova ..

Eugen Trica va avea 27 de jucatori in acest cantonament . Pentru mecul cu Farul  Constanta vor fi oprți în lot 21 de jucători. Huyghebaert și Paramatii sunt suspendați pentru acest joc.

Eugen Trică nu se va putea baza pentru acest meci nici pe Diallo și Stoenac . Cei doi sunt accidentati ..

Fundașul central francez a efectuat din nou un ecograf și s-a observat că ruptura musculară încă nu este vindecată, urmând a mai sta indisponibil încă o săptămână.

Marian Stoenac, chinuit de o tendinită, și-a reluat ședințele de pregătire treptat de trei zile, dar la antrenamente normale va intra abia de miercurea viitoare, după partida cu Farul Constanța.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here