Fotbal : FCU Craiova a ramas fara antrenor. Nicolae Dică a plecat de la clubul din Banie

0
184

FCU Craiova a pierdut cu 4-3 meciul disputat în compania formației Petrolul Ploiești, vineri, în etapa cu numărul 6 din Superliga României.

Nicolae Dica si-a inceput aventura la FCU Craiova pe 17 iulie iar azi clubul a anuntat pe reteaua de socializare ca cele doua parti au reziliat contractul.

„Clubul nostru și antrenorii Nicolae Dică și George Cotigă au încheiat de comun acord contractul de colaborare.
Mulțumim pentru efortul depus și mult succes în continuare!”, au mentionat cei de la FCU Craiova pe pagina de facebook.

Decizia a fost luata de aseara pentru ca Adrian Mititelu a fost supărat după înfrângerea suferită de FCU Craiova în confruntarea cu Petrolul Ploiești: „Am ratat cele trei puncte în dauna unei echipe care probabil se bate și ea la play-off. Din păcate, suntem deja la a patra înfrângere, am primit iar patru goluri. Mai multe întrebări trebuie să-i puneți lui Dică, nu mie. Ce pot să mai comentez eu când s-au văzut toate lucrurile de la televizor. Trageți și voi concluziile, eu am alte așteptări de la echipă și încă am alte așteptări.

Încă nu s-au diminuat prea mult șansele, deși pierdem teren în fața celor cu care ne batem pentru primele șase locuri. Arătăm bine ca și anul trecut, dar din păcate suntem naivi în apărare. Sunt puțin supărat pentru că eu vedeam altfel jocul ăsta”.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here