In prima repriză, nu au fost deloc ocazii de poartă. FCU Craiova a avut posesia, dar nu au reuşit să aibă ocazii la poarta celor de la Voluntari.
Singura fază importantă a primei reprize s-a întâmplat în minutul 24. Bauza a scăpat singur cu portarul, dar a fost faultat de Ricardinho. Fundaşul gazdelor a fost eliminat, dar jucătorii lui Eugen Trică nu au reuşit să se apropie de poarta lui Jesus Fernandez.

În repriza a doua, jocul slab al baietilor antrenati de Eugen Trica a lasat de dorit.
Chiar daca au avut superioritate numerica aproape 70 de minute, FCU Craiova a avut doar cateva ocazii de a inscrie fara sa puna presiune pe apararea gazdelor.

Superioritatea numerica a fost anihilata perfect de catre gazde.
FC Voluntari scoate un punct iar FCU Craiova ratează o şansă uriaşă de a obţine o victorie. Ambele echipe rămân cu mari probleme în privinţa evitării retrogradării.

Obțineți despăgubiri rapid pentru zborurile întârziate (Începeți acum)
Airhelp
Cei mai buni pantofi pentru bărbați pentru a merge și a sta în picioare toată ziua!
Archstride
FC Voluntari – FCU Craiova, echipe de start
FC Voluntari (3-4-3): Fernandez – Ricardinho, Matricardi, I. Armaș – Boboc, V. Rață, Crepulja, Aliji – Răduț, Ad. Nemec, Popescu
Rezerve: Cascini, Merloi, Dumiter, Ciobanu, Turda, Voican, Dropp, Vâlceanu, Carnat, Lambrinoc, Florea, Paz
Antrenor: Florin Pîrvu

FCU Craiova (4-3-3): Gurău – Negru Lekiatas, Lacroix, Padula – Albu, Achim – Baeten, Pop, Bauza – Blănuță
Rezerve: Enache, Mascarenhas, Kvacic, Dragu, Compagnucci, Blidar, Sidibe, Bahassa, Chițu, Ibrahim
Antrenor: Eugen Trică

Stadion: „Anghel Iordănescu”, Voluntari
Arbitru: Horațiu Feșnic / Asistenți: Ferencz Tunyogi și Doru Lucaciu
Arbitru VAR: Iulian Dima / Arbitru AVAR: Vladimir Urzică

”Explicațiile sunt simple. Am început meciul foarte bine, am dominat adversarul, am recuperat foarte repede mingea. Astăzi am dat cu piciorul unei șanse extraordinare. Echipa adversă a jucat în inferioritate numerică, vine pauza, vorbesc cu ei că trebuie să scoatem mingea la margine. Au făcut asta vreo 10 minute, apoi au luat-o cu mingea în zona centrală.

Mai departe vine inteligența jucătorului. Eu dacă le spun ceva la pauză și ei nu respectă, înseamnă că e foarte grav. Ne merităm soarta, eu am avut o discuție și i-am întrebat dacă sunt conștienți de ocazia ratată, practic s-a jucat rămânerea în prima ligă. Dacă își doresc să meargă la Liga 2, să meargă la Liga 2”, a declarat Eugen Trică.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *